-

Ett riktigt dop med massor av kärlek.

2010-09-26 @ 15:59:29
Igår var det dags för att döpa Hugo och dagen gick i ett från halv åtta på morgonen till två på natten för min del. Men det var med leende på läpparna som jag kröp ner i sängen, full av glädje över att vi har så många fina vänner och släktingar, full i magen efter all mat och cupcakes och småfull av vinet som jag drack med mina härliga tjejkompisar på krogen. Så nog är jag trött idag, men det gör inget för jag känner mig sådär nöjd som ett barn gör dagen efter julafton, det är fint det.
Men det var inte bara rosor kan jag lova, det var tårar och svordomar som hördes över hela Visby.... Jag misslyckades med några av cupcakesen som jag hade så höga förväntningar på så istället för hi-hat blev det low-hat.... Men dom var förbannat goda iaf. Men oj så jag va arg innan jag tog beslutet att dom fick duga, fula och låga.....
   Efter att ha fixat i lokalen där fikat skulle äga rum och alla var piffade bar det av mot Gnisvärd, solen sken och det var 19 grader ute. Helt otroligt fint väder för att vara i slutet av september.
Där ute möttes vi av toner på pianot och Jeanettes mjuka stämma. Alla släktingar och vänner kom och så satte allt igång. Efter en liten stund tyckte Hugo inte alls att vi skulle stå där och se fina ut i lugn och ro så han gallskrek och ville ha mat, trots allt ganska passande eftersom Jenatte precis hade sjungit Theos sång som Mojje skrivit. Men allt flöt på ändå. Max hade lite myror i brallarna men det var inte oväntat så han mutades med en klubba medan jag matade Hugo. Slutligen sjöng Jeanatte samma sång som vi hade för Max när han döptes, Älskade barn. Sen fotades det i mängder och Hugos fina faddrar poserade så fint vid våran sida. För er som inte vet vilka Hugos faddrar är så kan jag berätta att det är min barndomskompis Cattis och Johans barndomskompis Eric, två personer som betyder mycket för oss.
 
Sen bar det av mot lokalen och alla fikade och Hugo fick så många fina presenter så det är inte klokt! Fina gosedjur, fonder, guldhalsband, en liten stol som det står Hugo på, andra smycken, böcker, lammskinn, serviser och mycket mycket mycket mer. Tänk va duktiga folk är på att hitta på fina saker, blir så imponerad! Så vi tackar så hemskt mycket för alla fina saker! För tiden bara sprang iväg och jag hann knappt säga hej till flera av gästerna vilket kändes himla trist men vad gör man...

På kvällen sen gick jag ut med mina tjejer som kommit till ön så vi åt middag på Black Ship Arms och guuuud vad vi åt! Alla blev nöjda och mätta. Sen gick vi till Munken och drack vin (första gången på ÖVER ett år som jag drack vin!!) och pratade i flera timmar, slutligen dansade vi till Carola dom andra godingarna i schlagerbaren och oj så kul vi hade. Cattis och Annie körde lite nya moves som vi nu har lagt till på listan, dock vet jag inte riktigt när jag kommer ha användning av dom. Så vid två körde Annie hem mig och sen sov jag länge, fick sovmorgon till nio!

Så jag kan inte vara mera nöjd med helgen, dessutom har vi haft Eric boendes hos oss så det betyder massor med skratt och härlig humor, tur att vi ses redan nästa helg då det är vi som ska besöka den stora staden.








Kommentarer
Postat av: Catti

Låter som en underbar dag och vilket väder ni fick.

Grattis till Hugo på dopdagen.

kramkram

2010-09-26 @ 19:28:04
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va härligt att läsa att ni hade det så bra! Värmen kom ju som ett brev på posten =) Underbart ser det ut!

2010-09-26 @ 19:41:06
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Cupcakesen ser UNDERBARA ut. Ja ni med.

Härligt att det blev så lyckat.

Kram

2010-09-28 @ 11:18:25
URL: http://blogganed.ninaruthstrom.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback