-

Glögg 09

2009-10-09 @ 11:50:44

ÄNTLIGEN är fick vi smaka den! Och den föll mig i smak kan jag lova.Tur i köpte två flaskor på en gång. Årets smak är i mandarin och är som tur är en vitvinsglögg. Känsliga jag tyckte dock att spritsmaken var lite väl intensiv, men Johan slurpade i sig både sitt och min slump som blev kvar utan problem.  Rekomenderas verkligen att inköpas, men kom ihåg att man måste fråga efter den på systemet efter som den inte finns ute i butiken iår.
Det enda jag inte gillade var färgen på flasken, med det stämmer väl överens med smaken så det får välduga ändå. Smarrigt kvällsfika blev det iaf med Barillas nya kex med pepperkakskräm, som jag numera är besatt av. Hur goda kan så kex va egentligen?! Därhar dom lyckats till tusen! Så med sällskap av sambo och en sovandes son så blev kvällen vansinigt mysig. Och jag har en känsla av att samma prosedur kommer upprepas många många gånger den kommande senhösten och vintern.




Kommentarer
Postat av: Nina

Oj här var det några som längtar efter julen... jag med faktiskt. Jag har köpt två flaskor jag med men inte smaka än. Håller med om att flaskan var så där, utessendemässigt.

Kram

2009-10-09 @ 14:23:30
URL: http://ninaruthstom.blogg.se/
Postat av: max farbror

Inte för att vara den som är den, men glöggen finns visst framme i butiken. Står vid skumpan:D

2009-10-09 @ 20:46:53
Postat av: Annie L

Åh, redan.. Gud va gott!!

Pepparkakor o ädelost...

2009-10-09 @ 22:46:15
Postat av: *författaren*

Shit va bra,då behöver dom inte glo konstigt på mig när jag snart kommer köpa minst två flaskor till! Glögg is the shit!



Hur kunde jag glömma ädelosten?? Det var nog för att vi typ aldrig har ädelost hemma eftersom Johan inte tycker om det.... Så om nån vill bjuda mig på ädelost så kommer jag springande!

2009-10-10 @ 11:19:28
URL: http://cklaris.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback