-

Sommar, sol, bad, värme, lycka (kom snaaaart!)!

2013-03-10 @ 09:10:00
Detta år bara springer fram, känns som att det var nyår förra helgen, men vi är redan i mitten av mars! Det ger hopp om att snart, snart, snart kommer sommaren. Längtar efter att slippa overaller som behöver tvättas fyra dagar i veckan, vinterkängor som är så blöta att trots att de legat på varmt element inte torkar under natten bara för att barnen numera simmar på dagisgården............. Som sagt, nu kan värmen få komma! 
 
Att få ha en heldag på Tofta, slappa, skratta, busa, bada, umgås med vänner och familjen, äta sandiga äggmackor och inte bry sig om annat än att ha det bra är något jag längtar efter nu. I sommar ska jag ha liiiiiiiite mera ledigt än förra sommaren. Men jag ska jobba på förlossningen, BB och gyn i år också, längtar efter alla små mirakel, fina familjer och härliga kollegor.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Du verkar ha mycket att se fram emot. Att jobba på ett sånt ställe har alltid vart lite som en dröm för mig, du får hålla oss uppdaterade om hur de går =)

Svar: Eftersom jag bor på en liten ö är det svårt att berätta hur det går på jobbet då det inte föds så många barn här och det blir lätt att räkna ut vem det då gäller. Något jag märkte fort förra sommaren. Men jag håller med dig, det är en dröm att jobba där! :-)
clara

2013-03-10 @ 12:16:15
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Ja just de! Men du kanske kunde berätta lite mer i helhet om hur de är? Utan att bli personlig? :)

Svar: Lovar att göra mitt bästa. :-)
clara

2013-03-11 @ 12:05:43
URL: http://www.emmgus.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback