-

konsten att njuta.

2013-06-08 @ 08:52:00
Ibland går livet så fort att man helt enkelt bara får hänga med för att ha en chans att överleva. Det är helt okej att låta livet gå på rutin om det är det som krävs, livet med barn får man helt enkelt acceptera att det är tufft i perioder och bara möta det tuffa. Så därför kan känslorna bli "all over the place" som en prins sa bara bitarna faller på plats. Som igår när vi efter en makalös dag i sommarvärme då vi fått massor utfört, köpa material till renoveringen, haft vattenkrig med barnen, plockat kryddor till maten från våran egen trädgård, sola och tom målat naglarna. Att sen få laga mat tillsammans med Max och bjuda Johan och Hugo på var ett perfekt avslut på dagen. Vi satt i uterummet, åt, skrattade och pratade om allt roligt vi gjort under dagen. Det är en fantastisk känsla när alla känner sig nöjda med sin dag. Att kunna njuta av det man har är viktigt. Sist på kvällen tittade jag och Johan på filmade klipp med familjen, vi insåg att tiden susar fram, vare sig man vill eller inte men att vi kan konsten att njuta av varandras närvaro. Vi har verkligen blivit en familj, en familj som vill vara tillsammans, som vill dela så mycket tid tillsammans som det går. 
Det handlar inte längre om att överleva en dag i taget som det var för två år sedan, då höll vi på att gå under. Men idag har vi hittat konsten av att njuta av vardagen tillsammans. 
 
Detta bjöd jag och Max på igår, grillad kyckling, rotfrukter och färska kryddor från trädgårdslandet. Sämre än så ska man inte ha det. ;-)
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Härligt att de är så för er nu, jag längtar till den perioden. För som du beskriver är de just nu bara så att man försöker överleva dagen med barnen, oj va de bråkas just nu!

2013-06-08 @ 11:56:57
URL: http://www.emmgus.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback