-

Jag älskar att få lära mig.

2012-11-26 @ 08:47:00
Större delen av sommaren jobbade jag, sommaren bokstavligen sprang ifrån mig. Men därför känns det toppen att jag hade ett sommarjobb som innebar påfyllnad av kunskap inom det som en dag kommer bli mitt yrke. Som nu när jag jobbar mycket på medicinavdelningen imponeras jag av hur mycket jag lär mig och hur jag utvecklas i min proffessionella roll. Att få vara där det händer, få utveckla språket, förstå sammanband mellan olika mediciner och sjukdomar, etik, att förhålla sig till såväl liv som död. 
 
Visst lägger man många byggstenar under kurserna i skolan men verkligheten är verklighet och få flytta teori till praktik är kul. För ju mer jag jobbar inser jag hur viktig helheten är viktig för mig. Att vårda hela människan.
 
Just nu är jag less på min blekfeta kropp, jag som var så duktig och gick ner så bra till bröllopet har återfått mina ovälkomna valkar, megarumpa och dubbelhaka, naglarna är trista, fransarna är tappade och håret har växt ut så hela jag har gått från hetnos till sunkmorsa (igen)..... Så nu blir det till att äta rätt igen, för såhär kan jag inte ha det! Har bestämt mig för att ta allt i rätt ordning nu. Först ska jag gå ner i vikt innan jag tänker lägga pengar på resten. Så idag blir det lunchträning och till kvällen tänker jag dra ut familjen på en långpromenad genom stan. Denna vecka jobbar jag endast torsdag och fredag så detta betyder att det kommer bli massor med träning! Som tur är älskar jag att träna och jag tänker belöna mig med jacuzzi och bastu efter något av passen. För trots allt är jag rätt trött efter att ha jobbat sex dagar förra veckan samt en underbar personalfest i lördagskväll så denna vecka får gärna gå i lugnare tempo.
 
 
 
Dessa bilder tog veckan efter våran bröllopsresa, tänka sig vad det kan gå fort utför........
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Har du väl bestämt dig kan du gå tillbaka snabbt! Jag har gjort exakt samma sak, slarvat med maten o änna förfallit :(

2012-11-26 @ 12:31:20
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Johanna

Vilka fina foton på dig! Vackra du!
Vem är inte blekfet såhär års.......

Svar: blekfeta är vi allihopa, allihopa, allihopablekfeta är vi allihopa, allihopa, allihopa
JAG med! ;-)
clara

2012-11-26 @ 21:50:39
URL: http://enfisksomheterjohanna.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback