-

Brödrakärlek

2011-10-21 @ 10:56:48

Här ser ni killarna som ännu älskar att krama varandra. Varje morgon börjas men att dom kramas och är hur fina som helst. Helt enkelt bästa stunden på dagen, för sen går det utför..... Max hittar något att leka med och då vill självklart Hugo leka med samma sak, Hugo tar den av Max, Max blir arg och tar tillbaks saken, Hugo skriker, jag och Johan skriker på dom, alla skriker och det blir ett jävla kaos! Och Hugo som har ett temprament från helvetet tjurar sen i något hörn en stund tills han hittar något nytt han kan knycka, and so on....... Men trots detta så vill de vara tillsammans och flera gånger i veckan tänker jag att vi gjorde rätt som skaffade dem (relativit) tätt. De har varit självklara bitar för varandra sen den dagen vi kom hem från BB. Och nu hoppas jag och önskar jag att dom kommer fortsätta älska varandra på samma sätt länge länge länge.

Ikväll står det Fredagsmys på schemat. Max berättade glatt för mig innan jag cyklade till träningen imorse att det betyder att vi ska äta chips ikväll. Så det är klart som bara den att det blir chips ikväll! För nu har jag både tränat och haft seminarie och planerar att hämta killarna tidigt och sen gå en sväng på stan, med mysmellis. Så jag stämmer in i den fina frasen "Thanks God it friday!!"

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Hoppas på att Ebba blir lika förtjust i sitt kommande syskon. Hon pratar just nu väldigt mkt om det. Att hon ska hjälpa till och byta blöja osv osv.. Ropar till magen KOM UT NU LILLASYSTER (hon tror de är syster i magen)

Men kan ju bli en helt annan femma när bebisen väl är här ;)

2011-10-21 @ 12:27:29
URL: http://emmgus.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback