-

Kökets förvandling steg för steg.

2011-11-20 @ 22:05:05


Vårat kök är trasigt här och var, man skär sig på det och vi behöver mer bänkyta och större kyl och frys. Och inte tala om ugnen som varit halvkass. Och då har vi inte pratat om det estetiska. Huuuuu, jag hatar det. Så är det bara. Så vi har plockat ihop ett kök som passar oss precis så som vi vill ha det. Men det kräver mycket tålamod måste jag säga. Men den som väntar på något gott (väntar alltid för länge.......).



Vi var berädda på att det skulle bli många kartonger vid leveransen men att det skulle bli så många hade jag aldrig kunnat tro. Vi hade innan dom kom med de första vitvarorna flyttat Hugos säng till Max rum och skötbord och hans byrå fick flytta till vardagsrummet och i samma  veva som varorna kom började även kaoset. Vi byggde först ihop garderoben till vårat sovrum för att få något klart, det visade sig vara ett bra drag.



Steg två var att skruva ihop alla skåpen och det gick som en dans så på en kväll fick vi ihop nästan alla. Som sen fick flytta tillbaks in i Hugos rum. Och igår rev vi ner hela köket som vi även sålt för en liten peng på Blocket, mest för att få någon annan att köra bort det, samtidigt som vi fick pengar för det, win-win. Hihi! Men nu då?? Ja nu har vi compackt living i vardagsrummet kan vi enkelt kalla det. Vi äter här, tittar på tv, byter blöjor, bråkar och försöker överleva dessa dagar. Jag hatar när det är oordning och längtar nu efter att allt ska bli färdigt, tapeterna hängda, skåpen satta, nytt golv, nya fina vitvaror och ett avslutat kapitel som jag länge längtat efter att få avsluta. Och imorgon börjar första steget då vi lämnar över ansvaret till proffs, nog kan vi skruva ihop skåp men att sätta upp dom, nja...

Fortsättning följer....

Så finns det någon som vill bjuda oss på middag i veckan tackar vi och bockar, vi tar gärna med mat bara vi slipper sitta här med våra två kokplattor som vi fått låna....

Kommentarer
Postat av: Emma

Ska bli så spännande att få se köket färdigt sen!

2011-11-21 @ 08:41:07
Postat av: Anna

Ni är välkomna när ni vill:-D

2011-11-21 @ 09:41:10
Postat av: Anna

Kan ju vara bra att skriva vem man är också! Kusinfrun Isaksson här:-D

2011-11-21 @ 09:43:09
Postat av: Clara

Ååh tack Anna! Alltid lika trevligt att veta att man är välkommen. :) Synd bara att ni bor i Ronneby..... Men lagom innan sommaren kanske vi kan komma förbi er! :)

2011-11-21 @ 11:39:12
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback