-

Här haglar det goda nyhet!

2011-01-25 @ 22:17:04
Trots min envisa skitförkylning så känner jag ett lugn i magen, ett sånt lugn som man borde känna varje dag. Tänk att jag kom in till slut. Tänk att JAG kom in till slut!!! Skolan är så kul, den är tidskrävande och kul.
Idag har Hugo fått följa med mig i skolan då jag och Frida satt i ett grupprum och skrev som dårar på dagens inlämning, men han sov så gott och mitt på dagen lämnade vi Frida för en stund för lite babysim. Där gjorde Hugo bomben och vi fick Godkänt för att få dyka själva framöver. Han är så duktig min lilla prinskorv. Sen var det bara att åka tillbaka och skriva det sista.

Något jag längtar massor efter just nu är, barmark och vårvärme så man kan cykla och gå promenader utan att halka överallt och slippa dom stora fula täckbyxorna, men min röst lyder som så VÅGA VÄGRA FRYSA!!

En annan kul sak, vi har nu hittat en toa som vi alla gillar och jag hoppas på att den och jag kommer få det skittrevligt tillsammans. Dessutom så börjar dom med kaklet IMORGON, så  nu kan det inte vara så himla långt kvar tills vi kan flytta hem igen, till vårat nya hela badrum. Jag kommer kanske flytta in i badrummet på heltid för det kommer bli så fint!

Ännu en sak som bara känns hur bra som helst är att mitt objektiv har kommit hem igen och det funkar numera precis som det ska och jag behövde inte betala en krona, jag som var inställd på att köpa ett nytt för 2000 spänn. Så jippi!!

Och att Johan skrivit på för heltid fast jobb är ju fantastiskt! För oss alla! :)

Så nu sjunger vi, "det går bra nu, vinden har vänt!"

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Underbart för er =)

2011-01-26 @ 06:39:11
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Catti

Vad härligt!!!

2011-01-26 @ 07:20:02
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

HAHAHAHAHAA jag tror också ni kommer ha skittrevligt du å toan ;)



Va härligt att du här medvind. Då är det bara att njuta. Kram

2011-01-26 @ 07:56:25
URL: http://ninaruthstrom.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback