-

Före snön.

2010-11-10 @ 13:39:01
Eftersom det verkar som att större delen av landet ligger under snö numera så passar jag på av att njuta av naturen som den är just nu, kall, vacker och underbar på sitt eget vis. Så dessa bilder tog jag i svärmor och svärfars trädgård i helgen (medan Johan bytte däck).




Kommentarer
Postat av: Carola

Jag gillar din mössa mest ;)

2010-11-10 @ 16:07:50
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag med. :)

2010-11-10 @ 16:25:42
Postat av: Jenny

Finaste av alla blommorna var Du!



Svar: Nej, ingen trea. Kanske sent 2011 eller tidigt 2012 men ingen nu naj. Njuter för mycket av Mig, Johan, Julie och Elis. Njuter OCH sliter mitt hår.



Avslöjandet kommer snart.



Vi längtar efter er och i helgen pratade Julie mycket om Max!

2010-11-10 @ 22:59:00
Postat av: Amanda

har läst din blogg efter tips nu och jag måste säga. Jag hoppas aldrig du blir barnmorska. Med alla dina fördomar om föräldrar. Aldrig att jag skulle vilja dela det häftigaste med dig. Fy fasen. Tur man inte bor kvar på ön. Och skulle aldrig sätta mina barn på ett dagis om du jobbade där. Så mycket skit du skriver om dåliga föräldrar hit och dit. Går jag och klipper mig efter jobbet innan jag hämtar så skriver du väl om vilken hemsk mamma någon har på ditt dagis. Men det värsta år nog att läsa om allt socker du ger din son. Inte konstigt du är tjock. Blir förvånad över att du inte förstår själv varför du inte går ner. Eller är det bara som du skriver? För äter man alla kakor och skit du bakar blir man fet.. Och stackars barn som matas med all skit. Han blir väl fet en dag han oxå. Ta och jobba med att bli en mognare människa med mindre fördomar så blir nog livet enklare för dig.

2010-11-10 @ 23:36:58
Postat av: clara *författaren*

Och jag för min del läser inte bloggar där jag bara stör mig på folk, min tid är mer dyrbar än så.

Sen att jag bakar och ger min son betyder inte på något sätt att vi trycker i oss allt på en gång, snarare så fryser jag ner det mesta, eller skickar med sambon till sitt jobb eller bjuder vänner. Men det är en hobby jag har och som sagt det är inte mitt problem att du läser min blogg. Och jag måste säga att du är inte så dålig på att dömma folk heller så som du ser på tjocka personer. Och hur du dömmer mig utan att ens ha träffat mig.

Ha en trevlig dag!

2010-11-11 @ 08:10:47
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback