-

Du platsar inte på Tofta strand....

2010-05-16 @ 11:27:48

En sak jag grubblat på sen i onsdags var efter vattengympan för gravida så pratades det om ditten och datten i omklädningsrummet. Då sa jag att jag längtar efter bebisen men saknar att inte vara gravid hela sommaren som jag var med Max och att som den strandade val jag var så satt jag i min brassestol hela sommaren på Tofta strand med magen i vädret. Dom andra tjejerna gapade och kunde inte förstå hur man ens kommer på tanken att som gravid åka till Tofta, jag förklarade att vi har sommarstugan 400 meter från stranden och att jag fattade inte varför jag inte skulle va på stranden och undrade om dom tyckte att jag skulle ha suttit och tryckt i lägenheten istället. Jag stör mig ännu på deras sätt att se på gravida, varför skulle jag inte platsa på Tofta strand helt plötsligt som har varit där varenda sommar i hela mitt liv??

Vissa tycks tro att det bara finns spännisar,sillisar och stekare på Tofta strand, men jag som är där snudd på varje dag hela sommaren fattar inte vad dom dillar om, dit kommer alla som vill njuta av en fin sandstrand och få umgås med vänner, så då fattar jag inte varför jag inte skulle vara där?!
Så jag tycker att det är mest tragiskt att dom ogillar sina kroppar så mycket att dom inte vill visa sig för andra när dom är gravida, själv tyckte jag att jag aldrig varit så vacker som när jag väntade Max, att se hela kroppen ändras och förbereda sig för the big bang. Att var och varannan dag få fina komplimanger av främlingar att jag hade en otroligt fin mage. Nej mer oroar jag mig för denna sommar när min mage kommer påminna mer om en dubbel sats med jäsande bulldeg och jag kommer ha mjölksprängda bröst som läcker.




Så säg vad ni vill, jag och min mage platsar visst på Tofta strand oavsett vad ni tycker!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha! Ja ett konstigt sätt att se på vem som ska få va på Tofta eller inte!! Jag kan erkänna att jag inte vågat mig dit förrän de senaste två åren... Blek o fet som jag alltid kännt mig. Nu vet jag bättre! ALLA får lov att vara på den stranden! Blek, fet, brun, smal, gravid, OCH med mage som ser ut som en överjäst deg!!



KRAAM!

2010-05-16 @ 12:10:35
URL: http://enfisksomheterjohanna.blogg.se/
Postat av: Catti

Ja det vart lite underliga kommentarer i onsdags. Förstår att du hänger på tofta med stuga så nära. Finns väl inget som svalkar en stekhet sommardag som att ligga i vattnet.

Ni kommer få en underbar sommar vid tofta i år med mini och max och jag hoppas vi får komma på besök.



kramkram

2010-05-16 @ 13:37:16
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

VA??? det var det FÅNIGASTE jag hört. Vika töntar är det som säger att du inte platsar på Tofstastrand? Va fan du ÄGER ju för fan TOftastrand.

Eller, egentlige är det ju precis så som du skrev att ALLA platsar där och på alla andra stränder.

Lyssna inte på sånt där trams!

2010-05-16 @ 14:41:30
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: Lisa

ha ha. oj jag visste inte att Tofta var en stännis strand:) Känns inte som det när vi ligger där och brer ut oss. Mars är ju född i maj och jag tyckte det gick galant med honom på tofta i sommras. En strandvan kusin som har med parasol bara...hihi

Längtar till långa dagar på Tofta med dig och din fina familj! Tjoho. Snart snart snart, håll ut.

Massa kramar.

2010-05-16 @ 15:34:42
Postat av: clara *författaren*

visst har ni rätt, jag ÄGER ju nästan tofta så varför ska jag hålla till någon annanstans då???

2010-05-16 @ 17:05:33
Postat av: PATRIK HETER JAG

Härlig "I dont give a fuck"-attityd du där har. Du har säkert glada grannar och blir väl bemött överallt. Är någon otrevlig så är det deras problem, du gör ju alltid rätt?



SUCK!!!!!!!!!!!!!!

2010-05-16 @ 17:44:43
Postat av: ASASdacaca

Fort den försvann. Suck!

2010-05-16 @ 17:47:41
Postat av: clara *författaren*

Patrik: Men oj så dryg och bitter man kan va. Men som du själv sa, mina grannar älskar mig.

2010-05-16 @ 20:20:42
Postat av: Diskussionsdeltagare

Jag förundras och fascineras över hur en diskussion över personliga val (huruvida JAG vill ligga i smeten på Tofta eller ej) kom att handla om DIG. Vem som ligger var är ett helt personligt val. Det handlar inte om hemmahörande eller att man skäms över sin gravida kropp! Mig veterligen sa ingen till DIG att inte DU fick ligga på Tofta, utan berättade om sina tänkta (och icke-tänkta) strandhäng/trädgårdshäng.



Mitt personliga val är att inte ligga på Kallis eller mitt i smeten på Tofta, eftersom jag inte känner mig hemma där (oavsett gravidmage, degmage eller platt mage). Hos barnfamiljerna på Panget eller vid Åminnes pool kommer du säkert att se mig, och då inte gömd i vassen utan stolt över min mage och min kropp på stranden! Att sedan få läsa att man är en tönt känns ju otroligt moget, men visst, blir man framställd som mobbare kanske det är enda lösningen man finner för att stötta en vän.



Ses på onsdag...

2010-05-16 @ 20:23:10
Postat av: clara *författaren*

Jag har väl inte sagt ett ord om var andra gravida eller icke gravida ska tillbringa sina sommardagar. Det som förvånade mig var att jag framstod som konstig i omklädningsrummet för att jag som gravid ligger på Tofta och solar. Och om det spelar någon roll så ligger jag med vid panget som jag alltid gjort, men jag visste inte att det spelade någon roll var i sanden man låg. Jag är bekväm bara sanden inte är för varm.

Ses på onsdag!

2010-05-16 @ 20:37:52
Postat av: PATRIK IGEN

Herregud. Ligg på tofta om du vill. Vi skiter väl i vilket, så länge alla sköter sig. Sverige är fritt - än så länge. Akta er för Mona M och kommunisterna. Dom kan se till att få ett strikt kontrollerat Sverige inom ett par år här. Väl mött, landsman.

2010-05-18 @ 10:59:49
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback