-

Rabarberpussar

2010-04-06 @ 20:41:40

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Wilhelms namnsdag idag, HURRA HURRA HURRA!!! Max sista namn i skaran. Vi hade lite problem med att klämma in alla namn som vi ville ha med så det slutade med att alla faktiskt fick vara med så det blev Max Lars Eric Wilhelm Törngren.

Wilhem är för övrigt det namnet som kommer från min sida av släkten, dom andra två från Johans. Och för mig var det extra viktigt att Wilhelm var fanns med eftersom min pappa heter och många andra innan han, men eftersom han fick en hög med döttrar fördes namnet inte direkt vidare och jag tyckte att det vore synd om ett sånt fint namn skulle stanna där.

Detta firades med en rabarberpaj och mitt i pajkalaset började Max dela ut pussar som var riktigt smarriga och vad kan vara bättre än att ha en unge som är på gott humör och dessutom bjuder på pussar. Då kan man inte mycket annat än älska livet. Under kvällen har vi fått upp Max nya lampa i taket, korgar i bokhyllan och störst av allt...... sängen! Hans nya säng! Med nya lakan och det stora lövet över. Och detta är bara början, tur att han inte vet om att det kommer mer, för han njuter redan i fulla drag av sina nya saker. Undrar bara om han kommer lyckas sova i sin finfina säng hela natten eller vad.... Vilket som så är det helt klart värt en chans, han är iaf positiv till den och det är allt som spelar roll.


Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback