-

Saker jag förstört idag....

2009-03-31 @ 22:21:56
1: Kaffekannan, som sagt... suck... kostade mig 197 riksdaler!!!! Hittade en ny på Harry Carlssons så det var bara att slå till. Det jobbiga är att Johan nog såg mitt klanteri som en kupp mot hans kaffedrickande eftersom jag senast i morse försökte övertala honom om att dricka mer vatten istället och strunta i kaffet... Det är vad jag kallar otimeat!

2: Som förlåt för att jag krossat kannan skulle jag baka en kaka med vit choklad i och överraska honom med, det var bara det att den blev liksom inte klar i ugnen så än en gång har vi ätit en misslyckad kaka....

3: När vi kom hem efter inhandling av ny kaffekanna trampade jag sönder skohornet, som tur var så var det bara ett billigt från IKEA och vi har ett till likadant. Men vetskapen om att ha haft sönder ännu en sak, samma dag var lite jobbig kan man säga...

Jag hade tänkt tvätta ikväll men det får vänta, annars kommer säkert jag missfärga tvätten totalt eller så kommer tvättmaskinen börja brinna, för idag verkar inget vara omöjligt.

Kommentarer
Postat av: julia

välkommen till min värld ;) klant-julia varje dag!! det är inte lätt att vara mig, och inte att vara runt omkring mig heller antar jag hahaha!!

2009-04-01 @ 13:07:25
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback