-

Käka bajs!

2009-12-16 @ 23:06:31
Där har ni nivån på hur seriös jag känner mig just nu. Så därför kommer jag göra som alla andra bloggare... Ordbajsa till tusen!
Ibland hamnar man på bloggar där det finns någon som man på riktigt inte känner, men man läser vad människan skriver och tänker att "det där måste va en skruvad fan" eller "hmm, hon har en poäng". Men ändå har jag ingen som helst aning om vem människan på riktigt är utan bara den person som den vill framstå som mot omvärlden via skärmen. Att kunna säga nästan vad som och dessutom att man alltid kan välja vad man vill skriva om ger av vansinnigt skev uppskattning om en person. Själv hade jag inte tänkt berätta att jag och Johan en onsdagkväll tryckt i oss ett rör pringles så fort Max somnat, bara för att jag vill framstå som en normal människa som vet att man inte ska äta chips en onsdag för då blir man en tjockis... Men vi gjorde det och dra åt skogen så gott det var! Jag njöt!!!
   För min är bloggen lite utav en dagbok, jag berättar om det intressanta som hänt och det som är blaj orkar jag inte bry mig om. Men så finns det dom bloggarna som lyckas berätta om dessa små små stunderna och dom lyckas fånga mig, inte ett A4 med rapport från en hel dag.  Ser jag sånt så tittar jag bort direkt. Nej, man måste komma till poängen någon gång.

Meningen med min blogg är att få BlondinBella att känna sig överkörd, att Alex Schulman lägger ner sina sidor för att ingen längre läser dom, att hela blogg.se bara skriver om min blogg och bara min, att alla modebloggar ger upp för dom inser när dom läst min blogg att dom inte vet ett skvatt om mode utan att det är bara att börja följa denna blogg för att ha en chans i livet, att alla inredare river ut alla möbler i sina hus och tänker om, att jag helt enkelt förväntar mig lite r e s p e c t  på nätet, livet och precis överallt!
Men det är klart, ni andra amatörer kan ju fortsätta för skojs skull medan jag tar över världen, först ska jag bara sova några timmar innan ligisten vill sova på mig och när jag protesterar så kompremissar vi med att han kan ligga på sidan brevid mig och jag förnimmer mig starkt om när jag väntade honom, bara det att han är på utsidan nu...... Så god natt!

Kommentarer
Postat av: NIna

Oj vadan detta inlägg? Vilken blogg har du läst undrar jag?



Hoppas ni fick sova gott, även om det var som siameisiska tvillingar.

2009-12-17 @ 08:41:36
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj oj, där satt den =)

Satans bajs att vara överallt, nu sist fick sig mina nagelband en inpackning. Jag hatar bajs.

2009-12-17 @ 15:09:30
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback