-

Jag Clarar det - min kost och hälsofilosofi.

2012-01-12 @ 21:21:56
bullar. Idag har jag hunnit med två pass träning, core och low impakt. Lagom jobbigt båda två, men framförallt kul!! Jag älskar att träna, jag är som gjord för att stå på träningsgolvet och utmana min kropp. Att bli peppad av alla andra som tränar men även kunna koppla bort dom och göra så mycket som passar mig. Så denna vecka blev det sju pass, helgen håller jag alltid fri för familjen. Jag äter bra och har redan detta år gått ner 1,5 kg man ska skynda långsamt, därför kör jag på min egen diet som lyder "få kalorier, lite fett, frukt är nyttigt så är det och ha inga förbjud, det är ok att äta en bulle när man precis bakat, det är ok att ta en godisbit till och med två men inte fler och somna inte vrålhungrig, undantag får göras men sällan, sömnen är minst lika viktig den!". Ungefär så. För detta är något som jag kan leva efter länge och det gör att jag då kan hålla den vikt sen som jag har som mål. Och det viktigaste är inte vad som står på vågen, det är hur kläderna sitter. För mig är det viktigt att jag äter klok mat så att jag orkar plugga och lära mig nya saker i skolan och att jag orkar vara den sambo och mamma jag vill vara. När andra tjatar vikt slutar jag lyssna. Det är tråkigt att höra på folk som beklagar sig och sen ändå inte tar tag i sina problem. Vi är fri människor och har ansvar för att hålla våra kroppar i skick. Vi ska ju trots allt stå ut med våra kroppar tills den dag vi somnar in, så varför inte må bra längs vägen? Och ibland är det faktiskt en rykande nybakad bulle som ger hälsa. :)

Kommentarer
Postat av: Carola

Jättehärlig filosofi hade önskat att jag kunde ha den samma. Men för mig funkar de inte alls lika lätt. En nybakt bulle slutar ofta med en veckas ständigt godis intag :( Men jag jobbar på det, det är mitt mål, även om det känns långt dit ibland.

2012-01-13 @ 11:45:55
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du är så klok Clara!



o jag har nog sagt det tidigare men säger det igen - Du har så härliga bilder i din blogg, man blir glad av att titta o läsa =)



Max är nog en liten "mini-Clara" va?



Kram!

2012-01-14 @ 09:17:01
URL: http://enfisksomheterjohanna.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback