-

Våran tvättstuga.

2013-07-12 @ 08:30:00
Den som väntar på något gott brukar ofta få vänta på tok för länge (gammalt Claraordspråk). Så även i fallet med golvmatta till tvättstugan... Men även det skulle till att ordna sig och nu är det en fröjd att tvätta och att komma hem. Vi valde att lägga lite extra energi på att få tvättstugan trivsam eftersom det är det första intryck vi får av hemmet när vi öppnar dörren och kommer hem. Så från senapsgult på väggarna, en trasig tvättmaskin, ett gammalt torkskåp, saknade hängare för kläder och lite annat som inte passade oss blev det istället en plats som känns välkomnande. 
Tapeten blev hur bra som helst, bänkskivan är kanon med sin längd vilket gör att vi nu får plats att vika alla miljarders strumpor och inte tala om maskinerna som Johan köpte. Det är så jag blir religiös! Dom är makalöst bra!! Har absolut inget att klaga på alls. 
 
Och ni som sett färgen jag använt på Instagram så var det till pallen som jag tapetserade med spillbitar från väggen. Det är det första jag taperserat själv och med tanke på att jag är en katastof på att både måla och tapetsera (visade det sig) så är jag faktiskt himla nöjd med min insatts. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men herregud så duktig du är! Vi flyttar ju till radhuslägenhet nu efter sommaren. Har du tips på enkla o relativt billiga knep som piffar upp? Gillar verkligen allt du visat av ditt hem. Kanske även tips på vart man kan hitta bra och billiga barntapeter?

2013-07-12 @ 11:42:28
URL: http://www.emmgus.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback