-

Mer pussar åt folket!

2012-02-21 @ 10:52:56
pussas är viktigt!

Denna blid tog i somras en kväll vid ringmuren, jag och min älskade lilla Max pussas. Vi pussas varje dag. Pussar är goda och viktiga, dom kan ersätta ord och dom får endast delas ut när man själv vill, man får aldrig tvinga ett barn att pussas. En spontan puss från ett barn är bland det finaste man kan få i livet. Jag fasar för den dag då pussarna från mina söner är slut. Men idag pussas vi flera gånger varje dag. När vi vaknar, när vi har bråkat, när vi äter, hahaha vi pussas nästan vad som än sker. När Johan och jag pussas blir dom glada, jag tycker att det är viktigt att barn får se sina föräldrar pussas, att visa dom att vi älskar varandra.
Men som sagt det viktigaste är friheten att välja om man vill pussas eller inte, det värsta jag vet är när släktingar kräver pussar av barn som inte vill, varför? Jag förstår det inte. Jag skulle själv aldrig pussa någon för att någon annan vill det så varför då tvinga barnen? Barn vet direkt om de vill pussas eller inte så att truga är onödigt och att ta en puss utan lov är hemskt.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken härlig bild!



Ja jag håller med dig... Man ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG tjata på ett barn (eller någon alls) att man vill ha en kram eller en puss, det ska komma spontant. Avskyr när folk säger till barnen att de blir ledsna om de inte får en kram, ett NEJ är ett NEJ oavsett ålder.



KRAM till dig Clara =)

2012-02-22 @ 18:11:15
URL: http://enfisksomheterjohanna.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback