-

Stygn, nålar, sår, humor, sorg, EKG, mediciner överallt.

2011-11-09 @ 20:47:24
Imorgon har jag sista dagen på min praktik på vårdcentralen. Jag kommer sakna dom alla! Dessa dagar har gett mig massor av kunskap och trygghet. Jag kan så mycket som jag inte hade en aning om att jag kunde. Tänk att JAG kan ta venprover, ge injektioner, klippa stygn, lägga om hemska hemska sår, ta EKG, kunna prata och vägleda gamla människor och vara ett stöd för dem och dela deras mediciner i dosetter. Ta hundra blodtryck på en dag och gud vet allt. JAG har gjort allt det där! Det har varit såååå kul! Jag vill inte sluta. Men jag känner ändå att det är inte där jag hör hemma och jag längtar nu efter mer kunskap!
  
Jag är förvånad över hur sjuka alla är hela tiden och vikten av att träna. Att det är nu gott folk vi lägger grunden för hur vi kommer må som gamla, vi kan påverka! Jag gillar att kunna tänka så, slumpen är inte min grej.

För övrigt gick tentan skit, den var knepig och jag snurrade till det. Helt enkelt jag fixar just nu inte flera stora saker på samma dag... Först en Hugo som snurrar i sängen och sparkar på mig halva natten. Sen var den en full dag med nya moment på praktiken som avslutades med ett Sårforum nere på sjukhuset som satte sina bilder på näthinnan kan jag lova. Fy fan! Det finns sår som är riktigt otäcka. Därefter åkte jag till tentan.... Behöver jag säga något mer? Dessutom lånade jag ut min favoritpenna till en annan sköterska på forumet, den som jag skulle skriva tentan med och när tentan började stod det bara Error på min miniräknare..... Då var det skönt att få komma hem sen till mina älsklingar, för det finns nog ingen som har så härliga barn som jag. Dom är små solar båda två.

 

Kommentarer
Postat av: Emmelie

åh vad duktig du är! skoj du har trivts bra.

2011-11-09 @ 21:26:41
URL: http://emmgus.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback