-

Jag KAN bli farmor en vacker dag!

2010-11-09 @ 13:00:39
Idag startade dagen klocken fem för Johan och Hugos del, jag och Max för våran del sov till kvart över sju. Då hade Hugo hunnit somna om och Johan var på jobbet. Sen märktes det på Max att det var ruskväder ute för han var hur mysig som helst och lekte ovanligt länge och fint med sina saker. Det var så pass att vi blev sena till dagis och egentligen ville jag ha honom hemma idag men eftersom det var dags för Hugos återbesök på barnmottagningen med hans dryga hosta, så det var bara att ta oss ut i stormen, men som tur var så hämtade Johan upp oss vid dagis. Johan hade även tid för att lämna blod så vi gjorde två flugor på smällen och lämnade honom först där medan jag fixade frikort till båda småkillarna, vilket vi nu kommit upp till och sen fick vi träffa doktor Erik som för övrigt är både trevlig, duktig och smidig med barn med andra ord en kille på rätt plats. Han lyssnade, kikade och kollade allt möjligt på skrutten. Vi pratade även om dom senaste rönen angående paracetamol som visar på att det inte är så ofarligt som forskning tidigare sagt angående gravida. Och med tanke på att jag åt över 300 (!!) tabletter under graviditen så blev jag inte så lite skakis. För er som inte hört om detta så är det så att det kan ge skada på könsorganet på pojkar som ligger i magen och kan ge sämre kvalité på spermierna. Så nog fick jag lite panik, men doktorn sa att Hugo hade kulorna på rätta stället och att allt var som det skulle. Puh! Så där med blir resten upp till honom. ()   Något som inte var lika bra var att vi fick en nu medicin utskriven till Hugo, nu ska vi börja med pulmicort som han ska andas in i masken. Det känns jobbigt, han hatar verkligen verkligen verkligen masken och det är bara att hoppas och önska att han blir av med hostan snart.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Haha ja visst är de så =)

Söta dom är tillsammans!

2010-11-09 @ 17:32:34
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: malena

Verkar som HUgo fåTt samma braiga läkare som Ebbe, han var super med ebbe som fÖR övrigt är livrädd för läkare men han vänta ut ebbe med tsort tålamod o lär Ebbe vara hysterisk färdigt.



Och Ebbe har med pulmicort och airomir o jag vet hur jobbigt det är men dom brukar bli vana till slut o idag fixar ebbe allt själv med lite stöd. Kram

2010-11-09 @ 22:01:52
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback