-

Babysim ÄR livet!

2010-11-16 @ 13:12:46
Idag har jag och Hugo haft premiär i bassängen på babysimmet, han njöt och jag likaså. Jag vet inte något annat ställe där mina småkillar är så lyckliga som i vattnet, dom är ett med det blöta. Så vi plaskade, sjöng och busade så tiden bara sprang iväg och vi hann knappt nysa innan det var dags att gå upp igen. Hugo hade utan tvekan kunnat köra dubbelt så långt, precis som dom flesta andra för det var först när vi skulle gå upp som barnen sa ifrån.
   En annan sak som var bra med denna grupp var att flera var simmare med andra barnet och det märktes att det fanns ett annat lugn i gruppen, samt att vi inte var så många vilket gör massor. Våran instruktör var toppen och jag tror att hon och Hugo kommer klicka lika bra som Max klickade med Jessica som han simmade för.
  Det enda som var precis lika uselt var omklädningsrummet.... suck.... mindre, varmare och sämre omklädningsrum får man leta efter, man vill dö varje gång man kliver in i det och tänker att detta kan inte va sant men tråkigt nog är det lika sant som det är litet.

Så redan nu längtar vi efter nästa vecka för då är det dags för plurret igen!

Kommentarer
Postat av: Catti

Härligt!!!

2010-11-16 @ 14:18:38
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Jag va inte smart nog att gå gymnasiet, eller jo jag gick lite så fck inga betyg. Så pluggar upp gymnasie kompitens och är sedans sugen på att söka in till socionom utbildningen =) Finns liksom inga jobb så ända sättet är att utbilda sig ..

2010-11-17 @ 12:27:34
URL: http://emmgus.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback