-

Baconfebern.

2009-11-04 @ 11:24:54
Måste säga att det känns skönt att redan ha fått vaccinet mot svinis. Jag hade nog tur för det enda bivärkningarna jag fick var att jag var öm i armen och fick en röd ring runt sticket i några dagar. Men det var helt klart värt det mot att kanske få influensan. Jag vet att med största sannolikhet så skulle jag vaken dö eller bli invalid resten av livet men varför ens riskera att åka på en dryg influsensa när man kan slippa den. Kan jag vara frisk och ta hand om Max så vill jag självklart det.

Har fattat att det är många som tvekar att ta vaccinet pga allt som står i tidningarna, men jag upplever inte dom som ett dugg objektiva utan bara att dom är ute efter att sälja så många tidningar som det bara går. Och läser man om dom som blivit riktigt dåliga i svinis så har dom även cancer eller aids eller hjärtfel redan från början. Men det står skrivet någonstans gömt inne i texten.

En stark anledning till att jag "vågade" ta vaccinet var att jag tänkte som så att om hela sjukhusets styrka av personal vågat ta den så borde den inte vara farlig, för dom av några borde kunna läsa sig till om den inte är bra. För hur skulle det se ut om alla som jobbar på sjukhuset skulle ligga sjuka av vaccinet och ingen skulle kunna jobba??

Nä gå och spruta er säger jag, vem vill ligga i baconfebern över jul??


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag tror oxå på vaccinet

2009-11-04 @ 18:32:10
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback