-

Livet med en mumsmums hjärna........

2008-11-24 @ 13:30:55

Livet som ammande är helt otroligt! Hade ALDRIG räknat med att få en mumsmumshjärna! För er som inte vet vad det innebär är det tex att mitt i ett samtal glömmer man bort vad man pratar om och det händer ca 10 gånger på en halvtimme. Sen har man ingen som helst aning om var man har gjort av nycklar, plånbok, mobil, kläder, tiden till möten man ska på, ja praktiskt taget allt. Tur att man har babybjörn så att man inte tappar bort Max! Vilket är min skräck numera....
För övrigt så snöar det fortfarande... De hade vart helt ok om den förbannade snön skulle vilja ligga kvar till helgen men eftersom dom säger att det ska bli 7 grader på torsdage så kan man ju hälsa hem... Tycker det skulle göra sig sååå fint till dopet! Jaja, man kan inte få allt här i världen.

Igår gick vi hem till mam och pap i århundradets värsta snöstorm... Dit gick det bra men hem var värre, jag gick lite vilse när jag skulle visa Johan en ny och rolig väg....Så det tog en och en halv timme innan vi väl va hemma igen. :-) Lite kalla, lite trötta och lite bortsnöade.


Kommentarer
Postat av: cattis

Vaddå!? Har du inte alltid varit sån? Tycker det låter helt normalt för och va dig ;)

2008-11-24 @ 20:01:45
Postat av: clara

hahahaha!! Ja när du säger de så. :-D

2008-11-24 @ 21:42:39
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Nina

Behöver väl knappast kommentera detta. Men du kanske glömt bort att jag också är förvirrad. Så jag gör det nu. Jag instämmer med författaren! Vem var förresten det nu igen?

2008-11-26 @ 18:40:37
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback