-

Första (och kanske sista)

2007-04-21 @ 22:29:13
Här sitter man och surar med hela lägenheten full me killar.. Men så är det när man ska va duktig och plugga.. men inte pluggar jag, bara sitter och latar mig.. Funderar över hur jag ska hinna med och lära mig allt till proven, obsevera inte provet, utan proven! Så typiskt.. men gör jag dom inte nu så kommer jag inte kunna slappna av i Turkiet och de vill vi ju inte va med om. 
   Var ute och gick en promenad nyff med Johanna, de va skönt, spanade på min lärare som kom körande mot oss i en jäkla fart och hade hela bilen full me fjortisar, skumt. Måste fråga han på måndag om han e någon form av hallik.
  Jag älskar min nya sms signal som jag fick av hannie igår, det är ju precis lika spännande varje gång man får ett sms på allmän plats, för att se hur många det är som vänder sig om och kollar sig runt. Det låter alltså som en busvissling.
 
Nu ska jag sova en stund, ska ut och gå en till sväng imorgon bitti men de blir inte det värsta, ska på spinnging på kvällen.. det kommer bli min död, det är jag helt säker på. Så det här kanske blir både min först och min sista bogg någonsin på denna sida..

Välkommen till min nya blogg!

2007-04-21 @ 22:18:58