-

även jag kan vara lite tvär.

2013-01-03 @ 19:57:23
Jo då, jag var bara sinnessjukt trött imorse när jag skrev förra inlägget, hela familjen sov så gott och jag hade precis somnat . Låg och vred på mig hela natten, var rädd för att jag inte skulle vakna i tid, kudden var oskön, Johan som aldrig annars snarkar snarkade såklart, knät värkte och ja det var en usel natt. 
Men sen tog jag en promenad till sjukhuset med Winnerbäck i öronen. Då vände det hela. Dagen sprang iväg och vips så var den introduktionen över. Knät är än sämre.... Och imorgon ska jag stå på egna ben på en avdelning som jag inte alls känner mig hemma vid. Men det ska nog gå bra. 
 
Vi (Johan) håller på att piffa till förrådet och nog är han duktig min karl. Det var tänkt att vi skulle göra det tillsammans men nu när det blev jobb för min del har han tagit sig an det hela och han gör det så snyggt! Förrådet har alltid varit "härslängerviinalltsomviinteharnågonplatsförjustnu........." därför känns det nu skönt att det äntligen blir lite harmoni där inne. 
 
Nu när allt bara är grått, slabbigt och åter ett skitväder ute känns det riktigt fint att veta att det väntar en resa denna vår till värmen. Tittade på korten från Rhodos och jag är glad att vi åkte alla fyra, att vi fick några dagar i paradiset. 
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Vart åker ni nästa gång? :) Lycka till imon!

2013-01-03 @ 20:38:10
URL: http://www.emmgus.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback