-

Gudarna är äntligen på min sida

2012-05-09 @ 12:51:25
Nu är det medvind vill jag lova! Jag dansar fram!
Idag var det dags för patofysiologi tentan, terminens stora hemska fasansfulla tenta om alla sjukdomar och konstiga tillstånd i kroppen. Imorse ville jag kräkas, det kom upp gamla dåliga minnen då jag tycker att jag gjort tillräckligt med så har det visat sig att jag ändå inte duger med mina kunskaper, men idag fick jag glänsa! Och som jag glänste, 38 (!) hela frågor och jag svarade på alla utom en, har säkert fel på några men vad gör det när Godkäntgränsen går vid 60%? Jag sätter ju skiten!! Så jäkla skönt!
Och eftersom jag inte behövde mina tre timmar till tenta åkte jag på lunchspinning som jag var faktastiskt duktig på, jag cyklade som en galning och dessutom var jag enastående på alla frågorna Håkan ställde, nästan så det blir pinsamt men jag behöver inte säga att det var musikaltema va? ;-)
Så vad kan gå fel idag?? Gudarna är med mig, jag har vind i seglet och jag mår B R A!
Så nu blir det dusch, mat och sen ska Andreas (som jag har att tacka framgången på tentan) köra mikrobiologin som är nästa kurs. Vi har gjort provtentan och den har vi redan klarat. Så vi räknar med att läsa in denna kurs redan denna veckan och bara plugga på den nästa vecka. Och ikväll ska jag åka och provcykla på en riktig cykel som jag kan cykla långt och fort med sen. Hoppas att den passar sådär bra som jag önskar!
Dessutom ska jag bjuda småkillarna på extra god mat ikväll, Johan ska ut och äta med sin pappa så jag får lyxa med att ha småkillarna för mig själv. Gissar på att det betyder att det även blir biokväll hemma med popcorn med dem.

Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback