-

Och det är det värt!

2011-11-28 @ 22:26:37
Jahaja.... Första dagen på nya praktiken, nu är det på äldreboende. Personalen är toppen men jag kan svära vid mitt liv att jag aldrig kommer jobba som ssk på ett äldreboende. Det saknas fart, trots att vi hade fullt upp hela dagen. Min ssk är en helt underbar ssk och en sådan som jag önskar att alla fick bli omhändertagna av när det är våran tur att flytta in på hemmet. Så där har jag dragit en riktig vinstlott. Idag har jag bara gjort ssk jobb, imorgon blir det mer usk jobb och på eftermiddagen ska jag vara med och ronda. Spännande! Tydligen ska det vara en bra doktor som gillar att undervisa, så det ser jag fram emot. Så även om denna bit inte min grej så är det värt det i det långa loppet! (och så illa är det inte heller för den delen)
Småkillarna har varit hemma med Johan idag, alla tre har hostat ikapp och är en aningens varma så ingen av dem är superkassa ännu men vi får väl se, de blir iaf hemma imorgon också... Så här bonuslyxade vi ikväll med liiiite ostbollar, hihi! Och det var dom värda!
Själv var jag tydligen värd en fin present idag tyckte Johan som köpt en adventsljusstake som jag suktat efter i några veckor, nu står den här och sprider sitt juleljus i vårat stökiga hem, HALLELUJA!! Det var jag värd idag!
Och köket då??!!! Jo då idag kom EN av TRE hantverkare... Elektikern, så det firade vi ikväll med att laga mat i nya ugnen och på nya hällen. Så nu väntar vi på kakel, rörmåkeri, tapeter och att handtagen ska på luckorna SEN är det klart! Och redan nu älskar jag köket!! Det kommer bli familjen nya plats och vi kommer vilja baka och laga mat dygnet runt är jag rädd för. Tjohooo, jag kommer väga 150kg till sommaren, men det får det va värt!

Kommentarer
Postat av: Vendela

Hejan,

vad härligt att få nytt kök. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!

/Vendela

2011-11-29 @ 15:54:21
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback