-

Föräldramöte.

2011-02-17 @ 20:58:44
Ikväll har jag, Johan och Hugo varit på föräldramöte på Max dagis (ja jag vet att det heter förskola men det skiter jag i). Dom hade lagt upp det helt 100% bra, vi fick genom bilder följa barnens vardag med aktiviteter och rutiner. Det var skönt att få se vad de sysslar med om dagarna, jag är ju så nyfiken och vill veta allt om vad Max gör om dagarna, vilka han leker med, vad dom leker, vilka han ogillar, om han äter bra, om han sjunger på samlingen, om han klär på sig själv, om han är grinig när han vaknat från vilan, ja allt. Så jag är nog en ganska jobbig mamma kan jag tänka mig, men det tänker jag fortsätta att vara för mina ungar är det bästa och viktigaste i mitt liv.
 Lite lagar och sånt som säger hur dagis ska fungera och annat bra att veta. Slutligen fick mammorna och papporna dela på sig och sätta sig tillsammans med andra föräldrar och dirkutera "vad som är kvalitet i en förskola". Vi fick ihop några punkter och det var kul att höra hur de andra tänkte.
Hugo fick lite leksaker och skötte sig strålande hela tiden vilket var så skönt. Man vet ju aldrig med små ligister. Men mammig som han är just nu så är han nöjd bara han får vara i min famn, på gott och ont.
Men allt som allt så var det ett riktigt bra och givande föräldramöte.

Stort tack till Niklas som kom hit och passade Max till Max stora glädje och våran. :)

Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback