-

Nu får bebisen komma.

2010-05-24 @ 09:39:27



Nu är alla Minis kläder tvättade och vikta i små högar i byrån som jag nu lämnat till h*n. Helt otroligt underbart mysigt att få tvätta allt, minnas från när Max var liten och undra om vem som kommer fylla dessa plagg nu. Och för er som tycker att det är mycket blå kläder så råkar det vara så att vi fick nästan bara blå kläder till Max, vi själva köper bara könsneutrala kläder till Mini av den enkla anledningen att jag tycker att bebisar är finast i ljusa färger. Och självklart kan även jag ta ut svängarna när jag hittar något plagg som är enastående fint eller kul. Tex denna body från Lindex som är passar både snopp och snippa enligt mig, dessutom får det kompensera upp allt det blå vi har.



Så vad finns nu kvar att köpa eller göra för att välkomna hem Mini? Att sätta ihop sängen och bädda den, men det ska göras efter helgen eftersom Johans kompis Eric kommer och hälsar på oss från den kungliga huvudstaden. Annars har vi nu allt, utom filten..... Men vagnen står bäddad och klar, där lägger Max dockan som vi tränar oss på om hur bebisar ser ut och allt som hör till, så igår köpte vi yttepytteblöjor som genast åkte på dockan och imorse fick jag och Max byta på dockan som hade bajsat och det gjordes såklart på skötbordet med våtservetter och som Max tyckte att det var spännande trots att blöjan var helt ren.
Nappar är köpta och Max har stenkoll på att det är Minis. Man kan tycka att mycket av detta görs kanske lite väl tidigt men det har sina anledningar, dels så vet jag inte hur länge jag orkar vara på benen och jag vill vara med och boa inför Minis ankomst och dels för att i lugn och ro försöka få Max att förstå att något håller på att hända i familjen, trots att han pratar om "bedin" så kommer det bli en chock den dag vi kommer hem med Mini.
Det finns faktiskt en sak som står kvar att göra.... Packa väska för BB, för både mig, Johan och Mini. Vi har pratat om vi ska packat lika som förra gången eller om något ska ändras, vi kom fram till att vi tar i stort sett samma packning MEN nu ska vi även ta med lite leksaker till Max som han kan ha på rummet, nog för att vi kommer sitta dag ut och dag in och begrunda den nya bebisen så har vi inte riktigt samma förväntningar på Max.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Den bodyn har dom köpt till lilla Nea, helt bedårande är den.Synd den ej finns i tshirt så Ebba kan ha den =)

2010-05-24 @ 10:24:20
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Mother, Married & Twenty

Vi har också mest blåa kläder, men vi har fått ärva en massa så det är därför. Fast jag älskar blått, särskilt babyblå eller förgätmigej-blå som jag kallar den är min favoritfärg. Håller med dig om att nyfödda passar bäst i ljusa färger, för mig skulle det kännas helkonstigt att klä på en så liten något helt svart tex.

2010-05-24 @ 12:22:57
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: astrid

åååh.. vilken snygg body, den rosa/gröna med muffins på.. Var har du köpt den om man får fråga det :D



kram på er

2010-05-24 @ 15:28:26
URL: http://www.nogg.se/nova08
Postat av: Anonym

Oj, såg nu att det var tårtor på den ;)

2010-05-24 @ 15:29:00
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh bodyn med tårtorna är ljuvlig.

Va roligt att Max byter blöja och torkar rent. Det måste jag prova om Ville gillar.

2010-05-24 @ 15:59:50
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Det går inte att kommentera ditt inlägg här ovan. Ville skriva där att jag tycker det var himla bra formulerat och jag står bakom dina ord.

Jag tycker också att det var bra att ägna förklaringen till tävllingen ett helt inlägg då det kan missuppfattas, vissa tror att det spelar jättestor roll med könet. Riktigt bra skrivet.

Heja Clara!

2010-05-24 @ 17:57:53
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: carola

att ens orka kommentera något sånt.

självklart är väl huvudsaken att bebisen är OK, du gav bra svar på tal:)



Jag tror på en liten snipa, rund go mage har du:)

hoppaas din dag varit bra

2010-05-24 @ 19:32:55
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: Linda

Hade helt missat att du frågade vart bodysarna finns! =S Men det löste ju sig. =) Jag va tvungen o köpa den med bullarna på. =)//Linda

2010-05-24 @ 20:06:40
URL: http://pluppan80.blogg.se/
Postat av: clara *författaren*

Håller med om att det är synd att bodyn inte fick som vanlig tröja!

Och min mamma köpte den med bullar på till Mini, så här blir det både bullkalas och tårtkalas på samma gång!

2010-05-25 @ 10:57:56
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback