-

Köpt lite babykläder och känner enorm babylängtan.

2010-03-20 @ 22:06:43
Idag när vi hamnade på stan en stund passade jag på att njuta av alla fina babykläder som finns. Man kan inte bli annat än både glad och varm i kroppen av att se ett par byxor som är mindre än mina trosor. Det känns som ett riktigt mission att hitta dom perfekta kläderna till våran nästa unge. Det är ju allt vi har att krama fram tills den dagen vi får ta på dom och nickande säga att det var just sådär dom skulle sitta trots att dom hänger här och var och byxorna går ända upp till armhålorna. Men allt det där ser man inte för man är så fullskitad av kärlek till denna varelse. Så idag köpte jag ett par vita mjukisbyxor från Lindex, vilket är ett måste. Sen blev det faktiskt ett par till vita byxor men från H&M, men dom satt ihop med par randiga som var så sommarfina att det var inte klokt. Jag tog storlek 56 på båda köpen av en enkel anledning Max hade 56 redan från första dagen så att köpa 50 vore bara larvigt.

 Efter stan vart det fika hos svärisarna, gott och trevligt. Max hade sovit på stan och var pigg som bara den, har nog glömt att säga att han är lite krasslig med hosta och snor, likså hans mor. Men att få leka med farmor och farfar och framförallt deras valp Smilla gjorde han på toppenhumör.

Väl hemma igen letade jag fram Max kläder från första tiden i livet, det var av två anledningar. 1: För att veta vad som ska inköpas. 2: För att dom är vansinnigt söta. Vi kunde inte förstå att våran kille en gång fått plats i dessa kläder. En rolig sak var att jag ville jämnföra byxorna från H&M som jag köpte idag med dom som han hade på BB eftersom dom nya såg übersmå ut men när jag la dom över Max byxor så var dom nya tom större!!
  Men nu är alla kläder nerpackade igen och ska inte tas fram på länge länge.... Vill ju tvätta allt nu och sen göra sig redo för att få träffa knodden.


Kommentarer
Postat av: Carola

God vilka söta byxor. Vill också ha :D

2010-03-21 @ 07:40:19
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback