-

Gravidvecka 37, redo för förlossningen.

2010-06-08 @ 19:41:08
Idag var jag och Johan på MVC hos våran barnmorska Yvonne som jag faktiskt kan kalla våran barnmorska för hon ser verkligen Johan som en stor del i det hela, vilket är kul. Vi fick skriva ett förlossningsbrev med henne och sen skickade hon alla papper till just förlossningen, som kändes så stort och en aningen läskigt. Vi mätte magen som nu hade ett symfus mått på 34 cm! Och bäst av allt, (trummvirvel!) Mini är nu helt fixerad och går inte att rucka alls! Något jag hade på känn redan innan men som man inte kan vara säker på bara sådär. Men nu fick vi det svart på vitt och det var en enorm lättnad. Så glad som jag var när vi gick därifrån har jag inte varit på mycket mycket länge. Nu är det snart på riktigt!! Vi ska få träffa våran lilla Mini, som Yvonne för övrigt drog en gissning om att h*n kommer väga runt 3,7-3,8 kg. Ska bli kul att se om hon har rätt. 

Och såhär är det att vara gravid i vecka 37 i min kropp: Kroppen är tung, jag önskar nu tillbaka min gamla kropp, att kunna röra sig normalt. Magen är så fin att jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan den sen, jag älskar att se gravid ut. Bristningarna poppar upp lite här och var på magen, inte många men dom talar tydligt om att jag en gång varit gravid. Mini pressar sitt huvud nedåt såpass ibland undrar jag om jag ska föda på stört. Att jag är kissnödig bara jag ställer mig upp är inget nytt, men ännu kan jag ligga nästan hela nätter utan att behöva gå på toa, det räcker med att ryggen tar kål på mig. Fötterna har börjat bli Hobbit-fötter, inte allt för vackra. Vikten tänker jag inte ens tala om... Något trevligare är att mina naglar är finare än på länge och det är ju alltid något. Allt som allt, jag älskar min kropp men längtar efter att få tillbaka min egen kropp mer än någonsin!

(Magbilder kommer imorgon)

SÅ KOM IHÅG ATT RÖSTA NU PÅ VAD SOM GÖMMER SIG I MAGEN, SNOPP ELLER SNIPPA, DET ÄR FRÅGAN! DU RÖSTAR I SPALTEN TILL VÄNSTER.

Kommentarer
Postat av: Catti

Hon gissade att Vincent skulle väga 4 kilo och han vägde 3995 g, så jag tyckte hon var duktig på att gissa.

Det börja verkligen närma sig... Jag tycke det är sååå spännande.

kramkram

2010-06-08 @ 20:02:22
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Annie L

Härligt att de snart e dags!



ja va bara tvungen.. När du skrev att din afötter såg ut som en hobbits menade du då att dom va så där runda o håriga?! Ha ha!! Såg bara den bilden framför mej..

Lycka till me allt nu o hoppas att de går jätte bra!

Och ja tror att de blir en HON, för det hade ju vart rätt kul med en Mini o en Max ;)

2010-06-08 @ 20:44:00
Postat av: Västgötskan

Vad spännande! Håller tummarna för dig. :-)

2010-06-08 @ 21:06:07
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: Annie P

Härligt! Ser också fram emot att träffa den lille! :-)

2010-06-08 @ 22:02:28
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback