-

Beräknad födsel idag och sväng till BB bla.

2010-07-06 @ 20:30:41
Idag var egentligen Lillebror beräknad att komma till världen och jag tackar läkarna som såg till att vi inte behövde vänta ända tills idag, kan inte för mitt liv kunna tänka mig hur dom här två veckorna hade sett ut för min del förutom att jag med största sannolikhet hade sovit än sämre än vad jag gör idag med ett matvrak till sängkamrat. Samt att jag hade grinat för allt pga den kassa ryggen som nu blir bättre för var dag som går. Så nog tackar vi läkarna alltid, dessutom känns det hur skumt som helst av bara tanken på att vi ännu kanske inte skulle veta vem Lillebror är, för det är ju självklart att han är precis som han är och inte en millimeter på något annat vis.
   Så nog skulle det passa sig idag med en tur till BB.... Eller råkade det vara så att när jag duschade idag så såg jag att ärret på magen hade gått upp mitt i så jag ringde ner för att kolla vad dom tyckte att jag skulle göra och dom tyckte att jag skulle titta ner, så så fick det bli. Dom tyckte att det så bra ut ändå och det sattes bara ett nytt plåster, skönt, orkar inte med strul som ärret just nu.
   Sen blev det en heldag på stan och Johan fick åter träffa sin läkare en sväng som sjukskrev honom en vecka till, inte helt oväntat med tanke på armarnas skick, suck.... Dock så är det trevligt med en sällskap här hemma, så säg det ont som inte har något gott med sig.

   Men innan turen till BB hade vi besök av Carola och Leia, Carola hade med sig helt makalösa cupcakes, dom finaste jag någonsin sett faktiskt! Och till råga på det så hade dom med sig tre paket, ett till mig, ett till Max och ett till Lillebror. Dom hade prickat oss alla tre så det stod härliga till. Jag fick plåster som såg ut som cupcakes, urfina! Max fick fint duplo som han blev överlycklig för och Lillebror fick en bedårande vacker body som  jag längtar så efter att han ska växa i. Man kan utan tvivel säga att dom skämmer bort oss! Dessutom så lekte Max och Leia så fint så vi måste verkligen ses snart igen, dom är så söta så.
    




Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Oj vilken givmild gäst. Henne kanske man skulle bjuda hit ockås...



Skönt att det inte var ngt allvarligt med ärret. Men hu är det med tuttarna nu då?



2010-07-06 @ 21:38:57
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: Catti

Vad skönt att ryggen blir bättre.

kramrkam

2010-07-07 @ 06:12:53
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Carola

Tack för att vi fick komma över och ta en titt på Hugo och leka av oss lite ;o) Ses snart igen!

2010-07-07 @ 14:41:36
URL: http://gutecarra.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback