-

♥Jag blir glad...♥

2009-09-23 @ 12:15:03

♥ Av föräldrar som tar sig tid att leka med sina barn och gör det fullt ut, utan att tvn är på ett att man viker en tvätt eller pratar med partnen om vad man ska skriva på inköpslistan för nästa vecka. Utan ägnar sig till 100% åt barnet.

♥ Av föräldrar som lämnar i-poden hemma när man går på promenad med barnet i vagnen, prata med barnet.

♥ Av folk som vågar ta ansvar för andras ungar och säger till om dom gör saker som inte är ok. Jag varken vill eller tycker att jag ska va uppepå Max som en igel utan vill att han på hans villkor ska få röra sig fritt och utvecklas av att våga vara själv. Men visst finns det platser där barn inte ska springa runt själva.

♥ Av att kunna ta sig ut på en promenad och njuta av det sköna vädret. Man behöver inte oroa sig för att barnet ska bränna sig i solen, men heller inte att dom ska frysa om sina små fingrar. Dessutom tror jag att man håller sig friskare om man är ute mycket.

♥ Av föräldrar som tar ansvar för sina barn under tex klapp och klang. Barn som går omkring som dom vill stör andra barn som har föräldrar som försöker forma sina barn till att sitta och lyssna på den som leder gruppen.

♥ Av föräldrar som köper kläder gjorda för att lekas och utveckas i, inte för att klä den "lilla dockan".

♥ Av människor som man inte känner men som ändå sprider glädje och värme bara genom att gå förbi dom.

Detta är några saker som gör mig glad, så gå och gör någon glad, JUST IDAG!

Berätta vem du ska eller har gjort glad idag, själv ska jag hem till mina föräldrar på middag och då ska jag ge mamma ett kastanjehjärta för jag tycker att hon kan behöva det.


Kommentarer
Postat av: Annie L

Idag va de så härligt väder så packade ner frukosten i ryggan o cyklade ut till Karlslunds Herrgård o intog frullen där o sen promenerade jag runt lite där.

Nu står handel på schemat sedan blir de lite pyssel här hemma, är ledig idag. Jag letade faktiskt efter kastanjer men de fanns inga där.. =(

Ha en fortsatt bra dag!!

2009-09-23 @ 13:20:18
Postat av: Nina

Jag blir glad av att höra talas om eller träffa fina föräldrar som du å Johan. Max kunde ju inte ha det bättre. Det gör mig JÄTTEGLAD.

2009-09-23 @ 13:42:29
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback