-

Ett års besiktning och spruta.

2009-09-07 @ 17:57:04
Japp idag var det dags att göra besiktning av våran knodd igen på BVC och han klarade sig med bravur! Det var doktor Tomas som kände, klämde och lyssnade på hans hjärta och lungor. We like doctor Tomas! Han har haft med Max och göra tidigare, bla när Max skulle göra ultra ljud på hjärtat och magen, vilket han gjort två gånger. Så därför känns det tryggt med honom. Dagen längd var 77 cm och vikt 9750 gram. Så vi är mer än nöjda och det var BVC Eva med för den delen. Han växer precis som han ska. Stolt mamma är jag! 
  Max gillar verkligen Eva men när hon körde sprutan i låret på honom tittade han på henne med "Och du skulle va min kompis"blicken. Han blev ledsen men det gick fort över.

 Därefter gick vi och bokade resan och sen cyklade hela familjen hem till Jenny, Patrik och pyttelilla Maja på sina stadiga 3100 gram. Hon var precis nyvägd av BVC tant på hembesök när vi kom. Denna lilla varelse var helt sagolikt söt. Jenny och Patrik måste vara otroligt stolta över vad dom skapat. Dom bjöd på gott fika sen belv Max trött så vi cyklade hem och nu sitter man här och undrar var våran lilla bebis tog vägen, han som låg där och sov dagarna igenom. Livet är bra otroligt, man måste verkligen njuta varje minut. Eller som min farbror Bill brukar säga när vi är på Tofta strand en skön sommardag "sämre än såhär ska man inte ha det" och det är något jag försöker leva efter ha det så gott man kan ha det, så ofta det går!


Söta lilla Maja i hårbandet som hon fick av oss.


En helt ny familj.


Och en mycket mycket mycket trött Max i sin pappas armar.


Kommentarer
Postat av: Nina

Vilken fin familjebild på dom raringarna.

Vilken tur hon fick ett hårband så att inte luggen åker ner i ögonen. Hihi.

Max var verkligen jättejättetrött.

2009-09-07 @ 19:46:00
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Catti

Hon ser ju inte ens ut att ha varit gravid. Vad avis jag blir.

Fin bild.

2009-09-08 @ 19:23:28
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback