-

Det där med blogga.

2009-01-11 @ 10:53:44
Tycker de är ganska kul, förr i tiden hade man dagbok med lås på, idag slänger vi upp våra liv så att alla kan beskåda det och ta del. Okej, mina innersta tankar får stanna hos mig. Men det är väldigt kul att se andras bloggar och vad dom håller sig aktiva med om dagarna.

Får våran del blir det promenad med Max i vagnen om en stund sen mot kvällen ska vi fira lillasyster Hanna som blir hela 19 år!! De e inte klokt va tiden går. Kan ännu minnas den dag vi fick reda på att mamma hade henne i magen och de är ju snart 20 år sen!

Måste berätta om vad vi gjorde igårkväll, eftersom varenda kotte vi känner (nästan) inklusive jag själv fyller år i januari så var i hemma hos Johans föräldrar som har fyllt och ska fylla år nu i krokarna. Hela familjen Sohlins var där och de var väldigt trevligt. Max som sa runt nyår att nu får det vara nog med större middagar gav lite tendens av samma beteende igår. Men allt gick bra och när vi gick hem gick vi en maga prommis runt stan. Kan sammanfatta det som mysigt, halt, mörkt, halt igen.


 Morgon gympa.

Kommentarer
Postat av: nina

härlig bild.



det där med att prenumerera gick inge vidare tyckte jag. hade inte fått nån vink om att du hade lagt in ett nytt inlägg. kanske har jag gjort fel?

2009-01-11 @ 12:41:13
URL: http://torrbollen.blogg.se/
Postat av: catti

vilken skön bild

2009-01-11 @ 14:04:43
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback