-

Mina små blåbär.

2012-10-31 @ 12:39:00
 
Det händer rätt ofta att vi får frågan av främlingar om Max och Hugo är tvillingar. Jag har haft svårt att se den likheten mellan dom tidigare. Visst ser jag att dom är syskonlika i vissa vinklar men inte mer än så, två helt skillda individer helt enkelt. Men nu så hamnade jag bland lite gamla bilder och blev fasligt förvirrad. VEM ÄR VEM?! Så jag var tvungen att hitta bilder från när dom var lika gamla för att se skillnaden och nog är dom snarlika! Som ordspråket brudar säga "lika som blåbär". Härmed ska jag aldrig mer rynka näsa när någon frågar om de är tvillingar igen. 
Så nu till frågan, VEM ÄR VEM? Vad tror du? 

Tid.

2012-10-31 @ 09:00:00
Tiden är en konstig sak. Ibland kan minuter kännas oändliga och återigen kan år springa ifrån en utan att man ens hinner blinka. Tänk att min minsta plutt är två år och 4 månader redan. Hur han passar in i våran familj på ett perfekt sätt och hur han förgyller våra dagar med sin närvaro. Jag minns sommaren när han föddes när vi satt på stranden, han låg på min mage med en tunn filt över sig under ett parasoll. Så gick hela den sommaren. Sen satte livet fart, livet sprang och vi sprang efter men vi klarade det och nu kommer belöningen. Att få vara mamma till två underbara pojkar är det bästa jag någonsin kunnat drömma om. 
 

Underbara tjejer!

2012-10-30 @ 21:00:00
Under min möhippa var vi på Visby Träningscenter där jag fick kör ett pass tillsammans med Tessan där Tessan hade plockat ihop mina favoritkorregrafier. Vi hade så kul! Så där och då beslutade vi att finaldansen som vi fick lära oss skulle vi visa upp på bröllopet. Det var till I´m sexy and I know it. Och lyckat blev det, alla tjejerna tog sina stolar i slutet av middagen och ställde dom framför alla och sen körde vi. Tänka sig vilka härliga tjejer man har runt omkring sig. Johan hade ingen aning om att vi gjort detta så han tyckte att det var skitkul!
 
foto: Nina Ruthström

Stockholm, invigning, dinosar, Junibacken, shopping på två dygn.

2012-10-30 @ 09:42:00
I lördags tog jag och Max båten i ottan mot fastlandet. Det var knökfullt men vi fick bra platser där vi kunde äta våran frukost. Men vi tröttnade ändå och gick och såg Ice Age 4 i biografen istället. Vilket visade sig vara en riktigt bra drag, tiden gick och vi fick sitta både skönt och bli underhållade. Till slut kom vi fram. Vi åkte in till stan, kastade i oss lite lunch och sen blev det spårvagn till Junibacken. Paradiset för en fyraåring. Max njöt av allt man kunde se och göra, jag gjorde detsamma. I timmar. Det var underbart att han honom för sig själv, att kunna lägga all tid på att uppleva allt med honom. Inte minst den fina rundturen där man åker runt och lyssnar på Astrid Lindgren och ser hennes sagor. Enda kritiken är då till Junibacken, VARFÖR lägger man Bröderna Lejonhjärta sist??? Hur kul är det att avsluta rundturen som vuxen att sitta och grina och bli mottagen av någon glad person som jobbar där som frågar om allt gått bra och jag svarar snörvlande "jo tack, de gick så fint så" under tiden som man biter ihop för att inte börja storgrina av bara tanken på hur fin den historien är. 
 
 
Efter några timmars lekande kom Annie och Cattis och fikade med oss, Max passade på att fota med den nya kameran vilket visade sig att han var lite utav en mästare på. (Känner mig inte det minsta partisk i denna fråga....)
 
 
Därefter åkte vi tillbaka till stan och mötte upp Max farbror, tillika min svåger Niklas. Vi gick och åt kvällsmat på Wagamama. Även där njöt vi, dumplings, edamerböner och deras kyckling kan inte bli fel. 
 
Man skulle kunnat tro att våran dag hade varit slut där men vi fortsatte den med att åka till Solna och Friends Arena som hade invigning. Niklas hade fixat biljetter till oss tre så vi trängdes med nästan 50 000 andra som också ville vara med och se det hela. Och sicket drag det vart!! Massor av artister, snyggt gjort och inte tala om lokalen! Den var det största jag varit med om! Max skötte sig utmärkt. Efter tredje numret somnade han med huvudet i mitt knä och fötterna i Niklas knä. Där låg han och sov genom hela invigningen. Jag kan inte säga vad som var bäst, alla var mer eller mindre lika underhållande. Det bästa var nog nästan helheten med ljusstättningen och hur man såg havet av blåa pinnar som svepte över arenan. Det är något att minnas, att vi var med och gjorde Friends arenas första vågen, att vi var en del av invigningen (dock en väldrigt liten del).
 
 
Halv tolv somnade vi hemma hos Niklas. Jag frågade Max vad som varit bäst under dagen, hans svar var "ALLT!". Jag kan bara hålla med han. Sen somnade Max hostandes och efter ett tag somnade även jag. 
   Max startade nästa dag med att kl 7 (Vi tackar för att vi fick sova en extra timme den natten!) med att ta med sig kameran in till Niklas och fota honom lite. Därefter tog vi det lungt, tittade på barnprogram och inväntade början på denna dag.
 
 
Vi fortsatte resan mot Globen, äntligen skulle vi få se våra dinosar!! Och nog var dom coola! Vi skrämdes, imponerades, skrattade, blev lite rädda och mest av allt så fångades vi av denna otroliga show. Den var fantastisk! Vi lärde oss massor om dinosarna och vi undrade hur i hela friden de kunde se så levande ut?! 
 
 
När det var slut tog vi oss in till stan igen. Jag har alltid tyckt att Max har bra lokalsinne men här fick jag verkligen vatten på min kvar, ungen hittar själv från Stureplan till Gallerian! Och sen visade han vägen till T-Centralen. Då blev jag imponerad! På stan passade vi på att inhandla lite presenter och åt cupcakes. Därefter bar det av hem igen. Vi var färdiga med Stockholm för denna gång. Två dygn överfulla med roliga saker. Två dygn fulla av kärlek. Två dygn då vi fick bara ha varandra. 
 
TACK för denna resa underbara fina Max, jag älskar dig!

Stora framsteg.

2012-10-29 @ 20:31:26

Tänk att våran lilla skrutt Hugo (2 år och 4 månader gammal) har varit utan blöja sen i torsdags dygnet runt och nu går han även och lägger sig själv när det är dags att sova. Oj va stolta vi är över hans framsteg och inte tala om hur stolt Hugo är över sig själv.


Piff och Puff

2012-10-26 @ 13:41:49

Barnen tror att deras livsuppgift är att springa runt som Piff och Puff och riva fram saker överallt och därmed förvandlas jag till en tjatmoster som går runt och påpekar att dom måste lära sig städa, ni får gärna leka men att hälla ut allt på en hög på golvet är inte att leka osv.... Familjefrid om jag får be!

Häromkvällen cyklade hela familjen till simhallen och frös halvt ihjäl i poolen, men vi hade kul. Det märktes massor att barnen hade med sig färdigheter från veckan på Rhodos. Dom var som två sälar båda två, dessutom vågade Max hoppa från trampolinen där han spexade för hela badhuset. Hugo var med mig i duschen. Jag hade laddat med vindruvor så han satt så fint i bastun och hade det gott. Riktigt mysigt.

Men jag kan inte bara skälla på Piff och Puff. För idag har Hugo varit utan blöja hela dagen och han springer på toa när han behöver. Dessutom städade de båda upp sina rum (efter ett utbrott som säkert hördes över hela Visby) och till sist somnade Hugo av sig själv i sängen vilket han aldrig lyckats med tidigare. DÅ var jag stolt må ni tro! Det är ett bevis på att dom inte är helt utan hopp för framtiden.


Det känns toppen trots att jag ligger i botten!

2012-10-25 @ 20:29:31

I tisdags var jag och lämnade massor med blodprover eftersom att jag varit sjukt trött på tok för länge. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag är ändå trött. Bara det är tröttsamt...
Så nu när praktiken var över blev det läge att kolla värderna. Sen dess har jag såklart varit övertygad om att jag har AML, tumörer, ja allt elakt som man kan råka ut för. Jag började till och med fundera på om jag ens skulle hinna fylla 30 år! Då är det illa med tanke på att jag fyller 30 om tre månader. Men att jag har lågt järnvärde var inget nytt, jag har legat lågt sen Hugo föddes.
Och ikväll ringde min förvirrade konstiga läkare och meddelade att mitt järn var ok men att mina järndepåer var i botten. Så här ska det knapras järntabletter morgon middag kväll. Och sen hoppas vi på det bästa! Jag inser mer och mer att detta är början på ålderdomen, först järntabletterna och äter man dom så måste man äta laxantia för att magen inte ska köra ihop sig. Annars kommer det skita sig (hihi) totalt.
Det fina med det hela är att jag inte är dödssjuk (i nuläget) och att jag kommer bli pigg igen! Jag blev så glad när jag fick provsvaren att jag fick tårar i ögonen. Mitt enda liv får fortsätta ett tag till!


Mitt enda liv.

2012-10-25 @ 13:36:38

Jag säger som en av killarna i Torka aldrig tårar utan handskar att man har bara ett enda liv och poängen är att man inte får leva om det. Det är något jag alltid försökt leva efter, att våga tro att jag gör det bästa för mig. Jag var aldrig ute och reste i världen efter studenten, jag hade helt enkelt varken behov eller längtan efter det. Likaså när Max kom till världen, ingen av våra vänner hade barn eller ens tanken på barn. Vi var rätt ensamma, men det var rätt för oss. Likaså när vi sen fick Hugo. Men nog har vi gjort rätt beslut än så länge. Vi har äntligen ridit ut tvåbarnspaniken som var det första året med de två. Nu är vi åter på samma ruta som när Max var nyfödd, den rutan där livet upplevs harmoniskt, allt flyter på, vi har kul tillsammans även om Hugo ännu bits då och då och Max har kommit på att man kan ljuga för att slippa undan, en mamma med 93 i hB och en pappa som kortar ner lunchrasten för att kunna gå hem tidigare till familjen. Men vi är lyckliga.


För vems skull hjälper man barnet?

2012-10-24 @ 10:00:00
 
Att vara lillebror tycks inte alltid vara lätt. Storebror förväntar sig och vill att leken ska vara på hans nivå. Att Lillebror faktiskt bara är två år och utvecklas i en rasande fart går så det susar i kurvurna. En dag insåg jag att ungen kan ju faktiskt klä på sig själv i mångt och mycket, han behöver inte hjälp med allt. Det går ofta på ren vana att man "hjälper" barnet med kläder, städning, maten osv. Men till vilken nytta?? Är det för att det ska gå fortare så att vi hinner med mer på attgöralistan innan mamman själv slocknar i soffan strax efter åtta på kvällen eller är det för att vi tror att barnet inte kan mer själv? Nu har vi påbörjat projektet "slutamedblöjor", varje morgon går han på toan och blöjan är torr. Men på dagarna glömmer han sig men vi ska nu försöka hjälpa han att bli torr.  Så här ska köpas tvättmedel och sen ska föräldrarna bara ha lite ork så ska det nog gå vägen.
 
Hugos störta intresse nu är att vara med oss i köket, sitta på bänken, laga mat med oss och räkna allt (på sitt vis) som vi tar fram. Han vill vara en del och han vill vara självständig men i våran närvaro. Han älskar uppgifter i alla dess former förutom att städa, vilket vi tränar på. Han är en underbar liten filur som ger oss värme och fyller vårat hem med nya ord varje dag som plupp (prutt), siiiis (fis), Mass (Max, tidigare sa han Hatta), inte bla (inte bra), elka dej (älskar dig). 
 
 
 

Meddelande till nya läsare.

2012-10-23 @ 13:52:00
Jag finns även på bloglovin.se och på instagram, på båda ställerna kan ni söka på kalkprinsessan. :-)
 
Foto taget av Nina Ruthström.

En oktoberdag i Visby

2012-10-23 @ 10:43:19
 
 
Alla årstider har verkligen sin charm. Speciellt om man bor på en ö med fullt ös hela sommaren. Då blir höstens lugn något extra. Vi har strandpromenaden för oss själva. Vi behöver inte trängas i botaniska trädgården och barnen kan springa omkring hur som helst och man kan vara lugn. Därför gillar jag våran ö. Jag gillar farten som är under sommaren och jag gillar vinterns lugn. 
Att jag inte är någon storstadsmänniska står skrivet i pannan, att ha två minuter till dagis, cykelavstånd till jobb, familj på nära avstånd, havet, kulturen ja allt. Fi fan vilken bra ö det är. (idag tänker jag bara räkna upp de bra sakerna med våran ö, inte sånt som att simhallen i Visby är sunkig, att vi inte har IKEA, att det är segt med att båten är både dyr och att man alltid blir förkyld när man åkt, att hela ön är ett draghål, att flera av politikerna borde ha bytts ut för över 20 år sedan, att de flesta av min vänner har lämnat ön för att få jobb osv...) Men annars, annars är det en förbannat fin ö!

Nutellakladdkaka som smälter i munnen.

2012-10-22 @ 20:00:00
 
För lite sen var jag och hälsade på en god vän som fått en liten bebis. Jag njöt av att få hålla detta lilla liv i min famn. Men det var inte bara det jag njöt utav där för Emma bjöd på en av de godaste kladdkakor jag smakat! Det var med Nutella så då säger det nästan sig självt att det var en hit.Och lätt att baka var den också.
 
Recept:
2 ägg
2 dl socker
100 g margarin
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
4 msk nutella 
 
1. Vispa äggen och sockret ordentligt.
2. Smält margarinet.
3. Blanda de torra ingredienserna i en egen bunka, häll sedan i smeten. Blanda allt.
4. Tillsätt margarinet och nutellan. 
5. Smöra och bröa en form, häll i smeten och grädda sedan i 175 grader i 15 min. 
 
Serveras med grädde eller vad man behagar. Svårare än så var det inte! :-)

Älskade underbara måndag!

2012-10-22 @ 10:45:21
 
Då var det måndag igen. Jisses vad veckorna springer förbi! Men fick en trevlig överraskning idag när jag skulle logga in på bloggen när jag såg mig på blogg.se förstasida liggandes i badkaret. Kul! Att uppskattas för det man gör är alltid trevligt. Så välkomna alla nya som hittat hit! Och som att det var det enda fina idag, nä för idag hade jag två solstrålar att äta frukost med, de dansade på sig ytterkläderna i takt till Lars Winnerbäcks Solen i ögonen. Därefter tog Max sitt munspel och Hugo sitt paraply och så gick vi i ton till Max höststycke som säkert lät över hela Visby. Han sa att han tyckte att det passade till alla löven på marken och jag höll bara med. 
 
Jag går ännu omkring och bara njuter av resultatet från VFUn. Så nog blir detta en extra bra vecka alltid. En vecka som ska fyllas med kärlek, bakning, barn, vänner,. plugg och till och med träning (hoppas bara att knät håller!). 
 
 

När livet leker och självkänslan växer.

2012-10-20 @ 20:46:00
 
Just nu är det medvind, livet leker må ni tro. Igår var det dags för slutbedömning på min sex veckors praktik på medicinavdelningen. Nervös såklart men kände mig ändå trygg i både mig själv och handledarna. Dom har varit inspirerande båda två och har utvecklat mig massor i min roll som blivande sjuksköterska. Önskar att alla studenter fick chansen att möta på handledare som dessa "systrar". Det hela slutade med en slutbedömning där jag fick VG (högsta betyg) på alla punkterna, utom en som jag absolut håller med om att jag inte kvalade till VG men jag vara absolut Godkänd även där. Det var nästan så att jag skulle börja gråta. Detta var en sådan revanch mot förra praktiken! Jag känner mig stolt över att inte bara ha klarat praktiken utan även gjort det i topp med fina lovord. Så med samma känsla som när jag låg i jacuzzin på bröllopsdagen tog jag på mig civila kläder och tackade för mig (lovade dock att vi kommer ses snart igen). 
 
Idag fortsatte livet i lika fin anda. Efter mysfrukost åkte jag med Max till dansen och jag passade på att träna mitt första pass sen knäskadan, dvs att jag har inte tränat sen juli (!). Det fick bli aerobic och det gick BRA, fick strunta i snurrarna men annars var det som att jag inte varit ifrån en dag. Helt otroligt! Trodde att konditionen skulle vara i botten men icke.
 
Därefter hade Johan ordnat med barnvakt, barnen "moster Niklas" som Max sa igår (ska vara farbror) kom hit och passade barnen medan jag och Johan åkte in till stan och åt lunch på H10, så himla gott!! Och bara tog det lugnt, mysade runt i några butiker. Mötte en patient från i somras som kom fram och gav mig en stor kram och visade upp sin guldklimp och sa så fina ord (även hon) om hur hon uppskattat mig i somras. Blev så rörd än en gång. 
 
För övrigt så är Hugos nya grej att vara i famnen och säga "Min mamma!" och jag svarar med "Min Hugo!" och sen säger vi till varandra att vi älskar varandra om och om och om igen. Vi älskar det båda två lika mycket tror jag. 
 
Så nog leker livet och min självkänsla är på topp. 
Nu ska jag och Johan äta en special kladdkaka som dyker upp här snart.
 
Ha det så gott!

Min bebis.

2012-10-19 @ 13:07:00
 
Hur har tiden kunnat gå så fort? Min bebis har växt så att man nästan kan känna hur han växer när man har honom i famnen. Min fina lilla bebis. Jag älskar att följa hans steg i utveckingen men vill ändå dra i nödbromsen. Därför är jag så glad över att jag kommer få massor av tid med mina barn ända fram till vårterminen. 

Dagisregler för allas skull.

2012-10-18 @ 08:34:49

Igår var det dags för det årliga fotograferingen på dagis. Hugo gick dit i mockasiner, Max tyckte att finskorna skulle vara på en dag som denna. Han talade om när vi gick ut att man fick inte gå i gräset med de och sen promenerade han så fint hela vägen till dagis. Han visade stolt upp sina skor för kompisarna och personalen, sen tog jag med de hem igen. Vi brukar ha det som rutin, vill barnen ta med något till dagis får de gärna göra det men så tar den av oss som lämnar dom hem saken direkt igen. Detta för att minska risken för att saken går sönder, försvinner eller att det blir bråk och orättvisor om den. Max kan regeln och det är skönt för alla parter. Hugo har inte börjat ännu med att han vill visa upp saker. Men det lära komma så småningom även för han.


Ta vara på småbarnsåren, det går så fort.

2012-10-17 @ 19:00:00
 
 
Hela familjen andas kärlek numera. Igårkväll var det dags att lämna tillbaka filmerna som vi hyrde en vecka tidigare. Vi åt middag i lugn och ro, sen klädde vi på oss, barnen fick åka bak på våra cyklar sen cyklade vi stan runt. Tittade på utsikten över innerstan över domkyrkan, hur det lyste i allas fönster hur vackert havet var. Sen fortsatte cykelturen längs ringmuren och vidare runt stan medan löven föll i mörkret och Hugo satt bakom mig och ropade stolt "min mamma!" om och om igen. Det var ett sådan stund som jag tror att gamla människor tänker tillbaka till när dom säger "ta vara på småbarnsåren, det går så fort". 

Recept på höstiga focaccia

2012-10-17 @ 12:00:00
 
Det är inte alltid lätt att laga något som uppskattas av både små och stora munnar. Men något som alltid går hem är focaccia, dom är både lätta att gör och är ursnygga att bjuda på. Det bästa är att man kan ha på precis vad som helst. Helt enkelt en mysig grej att göra tillsammans med barnen en regning lördag.
 
Recept bröd:
 
25 g jäst
3 dl ljummet vatten
1/2 dl olivolja
2 msk honung
1 msk flingsalt
7-8 dl vetemjöl special
 
olivolja och flingsalt till utbakning.
 
Exempel på garnering:
 
soltorkade tomater
basilika
rödlök
körsbärstomater
oliver av olika sort
flingsalt
rosmarin
riven ost
parmensanost
 
1. Smula jästen i bunken, blanda med vatten, olivolja, honung och flingsalt.
2. Häll i lite av mjölet i taget. Knåda degen sen i 5 minuter.
3. Låt degen jäsa i ca 45 min under bakduk. Den blir ca dubbelt så stor när den är färdigjäst.
4. Sätt ugnen på 225 grader.
5. Dela upp degen i önskade stora bitar, platta ut och lägg på en plåt, de ska vara ca 1 1/2 cm höga.
6. Låt degen vila på plåten med bakduk över i 30 minuter.
7. Gör hål i degen med fingrarna där det önskas vara garnering, strö över flingsaltet och olivoljan.
8. Gräddas i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
 
NJUT!
 
 
(receptet är lånat av Leila såklart.)
 

Man är inte sämre än att man kan ändra sig.

2012-10-17 @ 09:59:55
Nu är det så atte jag har liksom fått en förfrågan (från vilka vill jag inte berätta nu) om att öppna upp bloggen igen och flytta den till en ny sida. Har ingen aning om hur det fungerar men jag är inte omöjlig. Jag blir glad när jag får mail som dessa. Och flera jag mött och vänner, kända som okända har inboxat mig och vill att jag ska öppna bloggen igen. Så visst tusan ska jag göra det! 
Men jag lovar, detta blir sista gången som jag tvekar. Nästa gång jag låser bloggen gör jag det för alltid!
 
 
Denna bild tog jag i helgen som var, den visar hur jag mår.

För att jag älskar dig, så som du är

2012-10-11 @ 08:47:56
Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.


En underbar unge.

2012-10-10 @ 10:43:13
 
Max utvecklas nu i rekordfart och vi njuter av hans utveckling. Han uttrycker sig på nya vis, han har stora tankar och han njuter av sin omgivning. Stormtrivs såväl hemma som på dagis. Han älskar att pyssla, men han har även lärt sig att städa efter lek, dock får vi tjata men han gör det iallafall. Men mest av allt längtar han tills att bara han och jag ska åka till Stockholmi slutet av oktober och se Walking with dinosaurs i Globen. Han och jag ska ha egentid och vi längtar nog precis lika mycket båda två. Att få äta medtagen frukost på båten, få åka pendeln in till stan. Ännu vet han inte att vi ska åka till hans favoritställe Skansen men jag vet att han kommer bli överlycklig. Äta lunch någonstans och jag har lovat att vi ska äta cupcakes på något mysigt ställe. Och på söndagen är det dags att titta på showen, ska bli skitcoolt! På kvällen sen åker vi hem med båten igen. Så en natt borta. Frågan är nu bara vart vi ska sova, förslag mottages! :-)
 
 

En vanlig kväll hos oss.

2012-10-08 @ 09:20:18

Något vi gärna gör när det är sovdags för barnen är att packa ner de efter sagan i varsin vagn och sen går vi genom stan, ca en timme brukar vi vara iväg. Ett skönt sett att avsluta dagen på.


Våran stund.

2012-10-06 @ 08:00:57

Idag ska Max dansa och jag ska försöka träna för första gången sen jag skadade knät. Så det är med pirr i magen, kommer det bära eller brista?!! Men så som jag längtat!!!


Hurra hurra hurraaa!!

2012-10-04 @ 20:35:16

För kanelbullen idag!!


Längtar tillbaka.

2012-10-03 @ 20:27:11

Tror inte detta inlägg kräver så många ord, bilden säger sitt. Den är tagen på Rhodos, där solen sken, vi var utvilade och hade det så himla bra helt enkelt.


Nu är haspen på.

2012-10-01 @ 20:28:00
 
Kul att just du är inne och läser idag. För som du märkte är numera haspen på. Bloggen är numera tänkt att vara privat, den ska åter handla om tankar, familjen, vårat liv och drömmar om framtiden. 
Pennan är trots allt mitt vapen. Jag gillar att få ner mitt liv i ord och har jag gjort det i fem år så kommer det säkert bli fem år till, (hoppas jag på).