-

I nöd och lust.

2011-07-20 @ 20:53:25
Ja vad skriver man efter ett inlägg som förra... När man slängt upp sitt sanna jag inför hela världen. Och sen få så fina svar gör att jag mår aningens bättre. Men de senaste dygnen har Hugo varit krasslig, han har haft feber och gnällt som tusan, så idag fick vi åka till barnmottagningen för att kolla upp honom, lite röd i öronen och halsen var allt, så nu blir det till att fortsätta med alvedon som läkaren sa. Men det är inte direkt solsken ändå, varken på himlen eller i Hugos sinne, han gnäller vidare så vi lämnade nu Tofta för att åka hem till lägenheten i stan. Och sommarstuga i all ära men lägenhet är fan inte dumt det heller!
Så nu när killarna somnat ska jsg och Johan se någon film som Johan hyrt och bara slappa, för är det någon som får mig att känna lugn så är det Johan. Så jag tackar min lyckliga stjärna att jag har denna underbara trygga man vid min sida varje dag. Han torkar mina tårar när jag gråter, peppar mig när jag tvivlar på mig själv och skrattar med mig när jag har mina fina stunder. Helt enkelt, jag älskar min Johan!


Mannen som älskar mig i nöd och lust.

Kommentarer
Postat av: tove

fint!

2011-07-20 @ 22:00:53
Postat av: Fridisen

Clara kämpa på. Det är inte lätt att vara småbarnsförälder. Det vet vi alla som har små barn. Och du har 2 små underbara änglar.

2011-07-20 @ 22:08:52
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback