-

Det gör jag aldrig mera om.

2010-11-22 @ 21:59:36

Vissa saker i livet gör man bara en gång av den enkla anledningen att man vägrar att utsättas för samma sak fler gånger..... Idag hade jag en sån upplevelse. Hugos doktor ringde idag och kollade läget med hans hosta och vi fick en ny tid bara några timmar senare för ett nytt besök på barnmottagningen och det hade väl inte varit något med det om det inte vore för att Max haft feber och fått vara hemma idag och Johan hade möte just då så det var inte mycket att göra, dessutom hade jag aldrig för mitt liv kunnat tro att det hela skulle ta en och en halv timme! Max höll på att krypa ur sitt skinn och gjorde fem rymningsförsök under tiden som jag försökte prata med domt två läkarna som inte vet riktigt vad dom ska ta sig till med hostan och slutligen fick Max gå till väntrummet medan jag lyssnade på läkaren som skrev recept och hade ena ögat mot väntrummet. När läkaren var klar gick jag bort för att hämta Max och då var han borta (!!). Jag fick panik, ropade och frågade om någon sett honom, slängde över Hugo till några sjuksköterskor och sprang ut i stora korridoren. Jag var sååå rädd att jag bara skrek efter honom rätt ut i luften. Sekunderna var inte många men oändligt långa innan jag såg honom tillsammans med en RödaKorset- tant i entrén. Han hade gått dit för att titta på ett akvarium. Jag kämpade som ett djur för att inte börja gråta, ångesten var enorm. Hur kunde jag lita på en två åring??? Så jävla dumt gjort! Vi gick tillbaka till Hugo, packade ner dom båda i vagnen och gick ut till bilen. Hugo skrek som en stucken gris, Max likaså och jag ville bara dö. Man klarar inte hur mycket som helst.


Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh fy vilken vidrig upplevelse. Det där har jag drömt mardrömmar om flera ggr sedan jag fick Ville.

2010-11-22 @ 23:10:11
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Jenny

Beundran och kramar till dig!

2010-11-23 @ 05:34:44
Postat av: Emmelie

Fy va hemskt!

Tur att allt gick bra, min tvååring är svår att hålla koll på när jag bara har ögonen för henne, med en till att lägga energi på hade nog vart jätte kämpigt! Kram

2010-11-23 @ 06:28:38
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Catti

ojojoj, vilken skräck.

Beundran att du gick dit själv med både, det kan ju ta en himla tid därnere.

kramkram

2010-11-23 @ 08:05:21
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Hujedamej!! Jag vet precis känslan, fast det var med min systers 3-årong som rymde från folksamlingen när det var dop. Han gick själv ensam iväg ut från Kalmar slott, ut från slottsgården och ut till parkeringen. När vi hittade honom skulle han "bara ut att hämta sitt svärd".....men hu var rädd man var att han hade ramlat ner i de djupe fängelsehålorna i slottet. Kram på dig!

2010-11-23 @ 13:57:52
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback