-

Vi lever och mår bra (för det mesta)

2010-06-28 @ 22:25:57
Igår visade det sig att Lillebrors värden såg bra ut så vi packade våra saker och packade oss hem. Vi åkte då förbi Johans föräldrar så Max fick leka i poolen och vi blev bjuda på god mat innan det bar hem, hem på riktigt, för första gången som fyra personer som ska leva, älska, bråka ja göra allt tillsammans. Så nog är det allt en utmaning av dess like! Så vi såg sanningen i vitögat och gick och lade oss redan halv nio, nog för att vi inte kunde släcka direkt för vem vill släcka lampan när jorden vackraste varelse ligger i ens säng? 
  

  Och natten sen....... Lillebror ville äta mer eller mindre hela tiden och gud så jag saknade min säng på BB förutom att den är stenhård så kan man vända sig i den med alla hjälpmedel så att det inte gör så vansinnigt ont i snittet samt att på BB så finns underbara människor som kommer med värktabletter när det är dags för det, något jag glömde bort här hemma och det straffade sig med tårar och skrik av smärta rätt ut i luften, för det är inte nådigt att vända sig i en helt plan säng med ett stort snitt mitt på magen. Men Johan var tapper och hjälpte mig genom allt, så där har jag tur som har kanske världens bästa sambo som ställer upp varje minut på dygnet.
Men morgonen kom och att få få ligga hela familjen i sängen var en oslagbar känsla. Undrar vem som tyckte att det var bäst jag, Johan, Max eller Lillebror? 

Idag har vi haft en lugn dag, en sväng på stan för att leta sommarmössa till Lillebror, samt att det skulle köpas blöjor i mängder till honom. Han råkar nämligen skita upp sitt barnbidrag på en eftermiddag, det är inte klokt!
Till kvällen hade vi köpte en liten liten smörgåstårta och som en skänk från ovan så knackade min syster Julia på dörren en stund innan matdags och frågade om hon skulle ta ut Max en stund, så där drog vi två flugor i en smäll och vi fick njuta av tårtan i lugn och ro medan dom gungade utanför. Tusen tack för det Julia!!
Och nu har jag legat deckad på soffan halva kvällen och ammat Lillebror mellan dom gångerna han bajsat och Johan fått byta på honom för att jag inte vill riskera att snittet ska göra sådär hopplöst ont i onödan.Men nu kryper vi till kojs för en ny natt med ömma såriga bröst ett snitt som ger smärtor från hevetet och med den finaste bebisen i världen.

Kommentarer
Postat av: Catti

Låter lite mysigt även om jag förstår att snittet gör ont.

Ser famemot att få träffa er alla snart.

Jag har semester v.27-28 och kommer gärna förbi en sväng när det passa er.

Massa kramar

2010-06-29 @ 06:45:40
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Jenni

Inte kul att ha så ont, stackars dig men det blir bättre även fast det inte käns så just nu.

2010-06-29 @ 07:51:33
URL: http://flumrutan.blogg.se/
Postat av: Sandra R

Det är livet att läsa ditt inlägg. Kommer ihåg hur ont snittärret gjorde de första dagarna men sen tar de andra känslorna över.

Önskar er en ♥-lig dag tillsammans!

Kram, Sandra

2010-06-29 @ 08:41:21
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: julia

Det gör jag gärna om igen... Max och jag hade kul! ....men det var roligare att cykla än att gunga fick jag veta :)

2010-06-29 @ 09:49:29
URL: http://[email protected]
Postat av: Anonym

hej på dig! Allt bra idag? :)

2010-06-29 @ 09:58:36
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Går ej att kommentera ovan :-(



Jag ser fram emot att träffa armhålssovarn och er andra men VILLE HAR FÅTT FEBER!!! Så jag antar att vi nite är så hemskt välkomna i morgon, även om det går över.... Vi får nog bestämma en annan dag.



Kram

2010-06-29 @ 14:49:39
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback