-

Med en fot på BB och en i verkligheten.

2010-06-27 @ 10:14:29
Idag är det tänkt att vi ska lämna våran bubbla på BB och ska ge oss ut i den stora läskiga världen med allt vad det innebär. Jag är nervös, lycklig och trött. Lillebror ha ammats varannan timme hela natten men tack vare snälla Anna som är undersköterska här så har hon flyttat Lillebror från ena sidan till den andra eftersom jag ännu har svårt att röra mig pga snittet. Hur i all världen ska man klara sig utan all denna underbara personal?? Dom är som skapta för detta yrke varenda en! Och vissa av dom borde få medalj för sin superba kunskap, humanitet och kärlek till yrket med alla bitar som hör till. Aldrig känner man sig dum, ivägen eller jobbig. Dom kommer glatt och suckar inte ens när man ringer på klockan om och om igen. Bäst av dom alla är självklart Ann som varit med oss sen tidigt i våras med sina pedagogiska samtal för att få bort min förlossningsrädsla något hon lyckades med fint. Hon frågade sen om hon fick vara med under snittet vilket vi såg som en ära att få ha henne med, att just hon skulle ta emot Lillebror först av alla. Och sen har hon hjälpt oss med amningen som knölat och med tusen andra saker. Jag är så tacksam för att få ha henne hos oss dessa dagar.
Några andra härliga personer är Ulla (barnmorska) och Rebecca (undersköterska) som var med under början av igångsättningen, dom är mor och dotter och är här över sommaren. Helmysiga båda två! Sen har vi alla dom andra som bara finns här hela tiden och hjälper oss. Jag hoppas verkligen att jag själv en dag får tillhöra denna klan.

Lillebror håller idag samma vikt som igår vilket betyder att han väger ännu 3650 gram, våran lilla plutt. Han snuttar mer än gärna på allt som kommer i hans väg och nu precis kom barnläkaren in och sa att vi inte bör åka hem idag eftersom han inte gått upp till startvikten och att han är lite gul så vi ska ta prover på honom...... Känns som jordens bakslag men ändå är det skönt att dom inte tar för lätt på allt och då stannar vi utan att blinka, även om solen står högt idag och det sista man vill är att vara inne. Men jag vill inte åka hem och sen kanske behöva komma tillbaka igen.

Lite bilder från operationssalen och uppvaket.



 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Så fin han är!

Inte alls sådär "grodig" som vissa ungar kan vara när de föds :)

2010-06-27 @ 21:20:09
URL: http://gundel.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

åh så fin han är! Det kommer fler soliga dagar. Mys med eran fina kille nu i den trygga BB-världen!

2010-06-27 @ 21:30:01
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: Tove

SÖT SÖT SÖT :)

2010-06-28 @ 10:48:28
URL: http://tovisens.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback