-

Första juni.

2010-06-01 @ 14:34:37
Max sov hela natten på en madrass inne hos oss men klockan halv fem vaknade jag av att han var ledsen, helvete tänkte jag nu har killen febertopp.... Men så var det inte, han hade fastnat med sitt huvud under våran säng..... Men han somnade om som tur var. Han vaknade igen vid åtta med gegga i båda ögonen så illa att han inte såg ett smack, vi tog bort det och därefter har vi haft en riktigt mysig dag. Han fick dock hälsa på Johan en sväng i skolan medan jag var på akupunktur som var välbehövligt.
   Hemma igen skulle han få bla makaroner som nu ligger över heeeela köksgolvet, Max tänkte att han kunde ta på ketchup själv..... Det gick väl sådär kan man säga. Som tur var fanns det mer makaroner kokta så det löste sig fint, efter maten sov han så gott så och jag passade på att vila jag med. Nu är han såpass pigg att man inte märker att han hade jordens feber igår vilket är skönt! Så nu får vi se hur kvällen blir, beroende på hur Johan känner sig i sin förkylning så åker jag kanske ner och sover på BB, kroppen skriker efter en god natts sömn.

Men att det är första juni är svårt att tro, när vi skulle åka ner till Johan idag ville Max ha sina fleecevantar på sig, det säger väl allt! Jag för min del känner mest att en påse godis, en bra film och några värmeljus vore på sin plats. Synd bara att den känslan finns den första juni, då borde man för tusan bara vara sugen på att grilla, spela kubb och träffa vänner. Så kom igen nu vädret!!

Kommentarer
Postat av: Catti

Inte någon direkt bra början på sommaren, men då kan det i för sig inte bli annat än bättre.

2010-06-01 @ 15:18:55
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Carola

Sommarvädret kommer på torsdag och håller i sig lääänge :o)Ska bli 27grader nästa vecka!! Skönt att Max är piggare igen. Kramar

2010-06-01 @ 15:56:16
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

naj, lillkillen, fastnat med huvudet under sängen. Hu! Krya på dig Max!

2010-06-01 @ 20:20:14
URL: http://leelooos.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback