-

Clara på bråkmakargatan.

2010-02-23 @ 21:39:55
Det är inte klokt va poppis min blogg blev helt plötsligt. Intressant. Och frågan är då, vad vill jag passa på att få sagt medan folk läser mina ord...... Dom senaste dagarna har varit konstiga, jag känner mig starkare än på mycket länge. Jag har fått så mycket kärlek och värme som gjort mig stark igen, efter att ha blivit orättvist anklagad i mängder med påhopp och vidriga uttryck så är jag nu tillbaks. Jag tror på mig själv och jag suckar bara åt alla bråkmakare som lägger sin energi på att bråka med folk där dom själva inte har att göra. Men som jag sa tidigare, det är nog via liknade incidenter man får chansen att se vilka människor är och sen ta ställning till vilken relation man ska ha. 
   Johan och jag pratade om hur man ska ta till sig anonyma kommentarer som inkommit på bloggen och som vi snabbt kom fram till så är det att ord som saknar grund/författare/referens är inget man kan lägga tyngd i. För då ligger det hos mig om jag vill bedömma det som något väsentligt eller inte och där jag inte vet vem personen är så är det lika med luft för mig. Jag säger som Grynet sa en gång i tiden "Ta ingen skit!".
Nej nu får det vara bra för min del med alla bitterfittor, som kan få surna bort för sig så kan jag i lugn och ro få leva mitt liv precis som jag vill och så är det bara att komma ihåg att dom som gräver en grop åt andra brukar faktiskt falla rätt hårt däri själva ganska snart.


Grynet, så sjuuuukt bra asså!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om man ska framföra något till folk så kan man försöka göra det på ett bra sätt om man misstycker vad en person säger mm, nu syftar jag inte på Clara, utan alla i allmänhet..

Oavsett vad jag tycker om Clara, kan hennes blogg vara ganska underhållande, ta det som luft om du vill men inget illa menat till någon speciell =)

2010-02-23 @ 23:24:36
Postat av: Annie L

Ha, är de sant? Finns de människor som skriver elaka saker på din blogg utan att signera? Gud va fegt!!

Om dom då tycker så illa om nåt kan man ju undra varför dom läser den då.. O har dom inget bättre för sej så e de ju bara dom som e LOOSERS.

Stå på dej Clara, och de e inget o bry sej om.

Du e stark och går din egen väg o det brukar ju gå bra! =)

Jag tror att många bara e avundsjuka på din lycka o vad du har lyckats skapa= En stor kärleksfull o lycklig familj.



Ta ingen skit!

2010-02-24 @ 09:10:05
Postat av: clara

TACK Annie för dom orden!! Det värmde kan jag lova och jag kan bara hålla med dig.

2010-02-24 @ 09:40:29
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej Clara!



Isabel heter jag och är kompis och gammal jobbkompis till din härliga fina syster Julia. Stå på dig och strunta i anonyma kommentarer. Jag har följt din blogg lite i skymundan ett tag nu och tycker du skriver fantastiskt bra, och det är så spännande att läsa om er lilla familj som snart ska utökas. Jag kommer att hålla tummarna för att allt ska gå bra!



Bella

2010-02-25 @ 20:22:02
Postat av: clara

Åh va glad jag blir för dom orden! Suger åt mig vart enda ett!

2010-02-25 @ 22:46:12
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback