-

Århundradets sämsta köp, men med hedern på topp.

2009-11-01 @ 10:49:36
Jag har gjort utan tvekan århundradets sämsta köp.... För ett tag sedan när vi storhandlade på coop (som vanligt) så skulle vi ha nytt diskmedel och sånt man gör rent toan med... Jag tar på mig den uppgiften och springer och letar upp hyllan med en miljard diskmedel och väljer av alla dessa ett med smutlron/jordgubbelukt. Åh läckert tänkte jag! Sen hittade jag ett WCrent med äppel"smak". Ännu en fullträff!! När jag kommer tillbaka till vagnen och visar glatt Johan mina fynd så suckar han och ser otroligt skeptisk ut, jag för min del tyckte bara att han var tråkig som inte ville "testa nytt".

   Två dagar senare fick vi en ny toa till lägenheten som man ABSOLUT inte få ha några medel i.... Så om det finns någon som vill ha ett WCrent med äpple"smak" så är det bara att komma och hämta...
  Och som om det vore nog där. Diskmedlet luktar så satan äckligt att man måste hålla andan medan man diskar, men det skulle aldrig falla mig in att slänga skiten utan istället har jag min heder att tänka på och just därför får jag plågas av denna fakelukt.

Så vad har vi lärt oss av detta?? Att nästa gång ska jag bara välja sånt som inte heter något med frukt eller bärlukt, så det så!

Kommentarer
Postat av: Catti

Ibland ska man nog köra på det gamla vanliga. Gäller att diska fort his er.

2009-11-01 @ 12:04:55
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: nina

Allt för hedern!

2009-11-01 @ 13:58:16
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback