-

Nina o Ville

2009-05-04 @ 21:38:21
Idag var jag och Max på stan med Nina och hennes lilla Ville. Jag skulle byta några storlekar av bodysar jag köpt till Max till sommaren, men insåg att nästa stl var bara bredare inte längre så jag behöll dom jag redan köpt. Det var bara det att jag var tvungen att köpa en sommardress utöver dessa som var helt makalöst gullig! Kommer bilder på mina fynd någon annan dag.
Tillslut hamnade vi på det nya "chokladfiket" som ligger i den nya gallerian. Himla trevligt hak måste jag säga, men som en klappoklangpappa som vi mötte där sa så var det konstigt att dom inte hade en enda barnstol! SKUMT! Men fikat var gott och samtalet otroligt givande, men det är inte så konstigt med en så klok, öppen, kärleksfull och positiv människa som Nina. Så vi pratade o pratade o pratade tills vi insåg att klockan var dags för middag. Killarna lekte för fullt på golvet, idag tränades "om jag tar den av dig, tar du tillbaka den då?"leken. Dom klarade leken finfint!

Väl hemma igen, åt vi GItacos, de innebär inge bröd, chips eller majs men annars precis som vanligt. Som jag brukar säga om maten vi äter nuför tiden "det godaste jag ätit på länge". Så kul att känna den känslan VARJE dag!

Vi hade bestämt att ha en ELfri kväll såfort Max somnat men eftersom det aldrig blir som man tänkt sig hade troligtvis hans tänder uppe valt att jävlas med honom ikväll så han har varit helt ifrån sig, stackarn! Så nu sover han brevid mig med alvedon för att koppla av. Och Johan har fastnat framför CSI och jag vid datorn... Så var det med den ELfria kvällen, undrar om man kan räkna det som en lyckad kväll om man ser till att alla prylar är av när man sover?

Idag ska jag dela ut en order till er alla och den lyder.
Tala om för dom ni älskar att ni älskar dom och varför, trots att det bara är en helt vanlig måndag.

Kommentarer
Postat av: nina

Tack för dom snälla orden. Ja vad vi pratade å hade trevligt.

Stackars Max. Hoppas det beror på tänder å att dom behagar tränga igenom snart.

Bra idé med elfri kväll. Det ska jag ta efter. Men först ska jag gå ut i köket å kärleksförklara mig för Robban å Ville.

Ses snart!

2009-05-05 @ 07:23:37
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: catti

vad kul att gi maten är god. du är så duktig

2009-05-05 @ 07:38:39
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback