-

Några saker som finns i mitt liv i form av en lista.

2009-03-19 @ 10:46:07
1. Hu vad jag tycker det är jobbigt att ta stora beslut. Som ni alla vet kollar vi på hus och man får ju rent utav dårpippi på att veta hur man ska göra!! BLÄ!

2. Var självklart på sångstund i Terra Nova kyrkan igår med Max, har blivit en mycket trevlig vana. Där var det TVÅ av dom andra som har småttingar som ska ha bebis IGEN i augusti!  Shit! Hade aldrig trott att man skulle komma så lång i livet att folk i ens närhet pratar barn nummer två, själv känner jag att det är skönt att storken inte står och pickar mig i huvudet för jag gillar livet precis som det är nu, men ändå blir man lite avis på att dom ska få gå med stora fina magen hela sommaren. Men som jag sa till Johan, att skulle jag göra det i sommar igen skulle nog stammisarna på Tofta strand tappa hakan och tänka "gör dom inget annat?!". Haha!!

3. Är så less på att ha leksaker ÖVERALLT i hela lägenheten, våran lilla tornado har en tendens att lägga sina saker precis på varje kvadratmeter (för inte kan han ha fått det från mig heller?)

4. Någon som vill massera min ömma kropp för en själig penning?? Känner mig som tant Clara, 93 år.

5. Väntar på att vi ska få en ny balkongdörr, ska bli himla trevligt med en ny. Den nya är i glas från tak till golv, så Max kan kladda extra mycket på den. Detta innebär även att jag ska pimpa balkongen eftersom man då ser allt som står där ute hela tiden, tror det kan bli väldans trevligt.

6. Idag ska jag gå på stan med mamma och Max, senast vi gjorde det var innan jul! Så nu är det på tiden att göra det igen.

Kommentarer
Postat av: astrid

Vi har en korg som vi smalar alla novas leksaker i. kanske skulle vara något för er? :D



Mysigt att gå på stan..



kram på er

2009-03-19 @ 13:33:57
URL: http://www.nogg.se/nova08
Postat av: LeeLoo

hej du! Jag kan nog ta mig an din kropp för en själig penning. Min bärbara massagebänk står & väntar på att få bli använd.Vi får ta en date någon dag!? Korgar är bra Astrid, vi har också en korg för willes alla saker. Ska bli spännade att se den nya balkongdörren

2009-03-20 @ 23:25:26
URL: http://leelooos.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback