-

För kärlekens skull

2009-07-31 @ 11:43:03

Ja vad gör man inte för kärlekens skull? Johan är utan tvekan det bästa som någonsin hänt mig, vi skrattar ihop, diskuterar intressanta saker men även bara blajj, vi gråter, hoppas, glädjes åt varandras framgångar och stöttar varanda när livet går emot. Med andra ord, han är mannen i mitt liv, trots förra inlägget, som rent utav inte stör mig ett dugg (förutom när PMSen spökar). Jag hade aldrig någonsin kunnat ana att just jag skulle få träffa en kille som Johan, flera grodor har man stött på men ingen blev den där sagoprinsen när man kysste dom, men Johan fick sakta men säkert mer och mer blått blod och efter ett tag visade det sig att han var ju faktiskt prinsen, prinsen som jag alltid drömt om och önskat att just han skulle ta mig med storm.
Jag är säker på att en dag ska vi gifta oss, hur och var och när har vi inte bestämt, men att det blir, det vet vi. Nu låter det som att vi är helt oense i hur det hela ska gå till men det roliga är att det är precis tvärt om, vi vet båda mycket väl hur vi inte vill ha det men att hitta just precis sådär det perfekta förr oss är svårt. Vi vill ha varandra och där skulle det hela i själva verket kunnat sluta med att vi skulle ha gjort som mina föräldrar gjorde för 22 år sedan, i Gnisvärdskapell i smyg. Eller som endel gör som "passar på" medan man har dop eller liknande. Men jag för min del vill att folk ska längta och se fram emot just "våran dag". Jag vi tillsammans med våra vänner och familjer ska planera den stora dagen.
Nästa fråga som man tampas med är ska det hela ske i kyrkan eller på någon annan plats. Vi är båda förälskade i Gnisvärds kapell efter det mysiga dopet för Max där, men vi har lite svårt för Gudgrejjen, vad har han med oss att göra? Ok, som jag brukar säga så kan man aldrig få för många välsingnelser men vi ska väl ändå bara gifta oss med varann, han har ju ändå fullt upp med allt elende i världen så vi kan ha våran dag för oss själva som bara handlar om oss.
Var ska man ha festen och hur ska den gå till? Vissa bjuder på allt, vissa på bara maten, vissa vill hellre att gästerna betalar sina kuvert och skippar presenter. Hur i allsin frid ska man bestämma allt detta???
Och sist men inte minst, pengar.... Om man utrycker det hela lite fint så kan man säga att avsaknaden av alla dessa pengar som kommer krävas för att skapa våran dag kommer att göra att Max kommer hinna flytta hemifrån innan vi har råd med denna dag. För något som jag aldrig någonsin skulle göra vilket jag har förstått att många gör är att ta lån till bröllopet, men OM det hela en dag skulle skita sig och man går åt olika håll, hur kul är det då att betala för hela kalajset då? Nej tack, jag stannar hellre ogift än lånar pengar för att visa andra min kärlek till Johan. Istället gick nyss in till honom och Max som sover i våran säng med en filt och stoppade om honom och gav honom en lätt puss på kinden. DET är KÄRLEK. Så även om det inte blir något bröllop dom närmsta åren så kommer jag älska min Johan likförbannat lika mycket ändå. Trots att han släpper toalocket så det donar i hela Visby och eller testar högsta volymen på mobilen mitt i natten så är han ändå Mr Right.

Johan, jag älskar dig och är så glad över att får vara din.

fina pojkar




Kommentarer
Postat av: malena

Du är bara för go tjejen!!

2009-07-31 @ 14:06:20
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: nina

Så många kloka saker du skriver.

Vad härligt att du känner så för JOhan. Grattis. Jag tror ni kommer leva lyckliga för alltid tillsammans.

2009-07-31 @ 22:25:18
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Linda R

Vad fint du skriver!

Ja pengar är väl alltid det som är ivägen för drömbröllopet?

Vi fick hjälp från mina föräldrar, men det är ändå mycket man betalar själv.

Vi körde iof bygdegård, buffé och fixade egen musik. Det springer iväg, men det kunde ha sprungit iväg mycket mer!

Men som du säger, viktigast är ju att ni är lyckliga...gifta eller inte!

Kram på dig!

2009-08-05 @ 22:09:17
URL: http://lan.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback