-

Saker som gör mig förbannad.

2009-04-20 @ 10:15:55
1. När saker som jag planerat inte går som planerat. Jag hade tänkt att det skulle va sol idag, men hoho!! Jo visst solen finns där, men BAKOM molnen!!

2. Dom som lägger ut olika bloggar på inloggningssidan för blogg.se. Den första bloggen som låg uppe nu var om en tjej och en kille som köpt käder på nå liknandes myrorna och de är väl ioförsi fint, men att tjejen var 166 cm och vägde 40ynka kg(!!) är ju inte klokt! OCh hon fick fullt med frågor från andra tjejer om hur hon lyckats få en så fin kropp, fin kropp??!!! Tjejen är ju för fan sjuk! Så hur kan då blogg.se ha så dålig moral att lägga upp hennes blogg längst upp där många tjejer med dålig självbild får en ännu konstigare syn på hur man måste se ut för att få synas. Skämms på er!!
Här är bloggen jag kolla på http://shelleyochjoachim.blogg.se/

3. Att våran lägenhet alltid alltid alltid känns stökig. Tror att om vi skaffar oss något större blir det lättare att hålla ordning för då kommer inte mina gamla noter dela plats med kurslitteratur, pryndasprylar som inte används, handväskor, smink och ett icke uppsatt hyllplan....

4. Att jag är så himla trött på att ställa folk frågan om dom är förkylda eller röker ifall dom ska hålla i Max. I min värld borde folk förstå själva att man inte håller i en bebis om man mår lite si o så eller fest eller vanligt röker. Killen är redan en tunnis och vi gör allt vi kan för att få honom att hålla kurvan men det är inte så lätt när han blir sjuk stup i kvarten. Eller så får han jobbig hosta om kvällarna för att bronkerna är som dom är.

5. Att jag har så himla svårt att slita mig från datorn när Max sover. Det är ju då jag ska passa på att göra alla miljarders saker som behövs göras, men nä nä, här sitter jag med datorn i knät och bara chillar. Så jävla dumt av mig!

6. Att jag är helt nollad på middagsförslag till veckan. Det är redan min vecka att laga middag igen och jag behöver tips på nyttig, god mat. 

Och slutligen... En sak som inte gör mig förbannad men som jag skulle tycka vore kul är om att oavsett om ni känner mig eller inte skriv en kommentar, för jag är nyfiken på vilka det är som hänger på min goa blogg.  

Kommentarer
Postat av: catti

här ett enkelt och gott recept och ganska nyttigt också

http://www.alltommat.se/recept?recipeid=2096



du vet ju redan att jag följer din blogg

hoppas max blir frisk fort

2009-04-20 @ 10:37:50
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Astrid

håller med.. 40 kilo är inte sunt.. hua.. men det finns ju till och med forum och sådant för folk som vill få anorexia osv och hur de ska gå tillväga.. hua.. Internet är inte bara bra.. Det där med att inte kunna slita sig från datorn när ungen sover.. haha.. då är vi två..



kram på er

2009-04-20 @ 17:42:13
URL: http://www.nogg.se/nova08
Postat av: malena

förstår precis då jag pga ebbes öron inte vill ha rökare som inte tvättat händerna o just rökt att dom skall vara nära honom.

2009-04-20 @ 19:19:18
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: nina

BRA att du är förbannad Clara! Det är sunt!

Tänker på Max.

2009-04-20 @ 20:01:19
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback