-

Ska man skratta eller gråta?

2008-09-29 @ 13:34:06
Fick tabletter idag mot svampen i brösten, ÄNTLIGEN! Så nu ska det onda bort en gång för alla! Men så kommer man hem och tur i oturen är jag typ en på miljonen som läser bipacksedeln innan jag tagit någon tablett.... Och vad står det där om inte att man inte ska ta tabletterna och amma då det gör över i mjölken och dom då avråder från detta... SUCK!!

För övrigt har Max och jag vart nere på sjukhuset och hälsat på Tessan och lilla Emil, de va mysigt värre och nu väntar vi på att Malin ska komma och hälsa på oss. Så idag är det fullt upp.

Förbannade amning!

2008-09-28 @ 12:36:43
Tänk att det ska va så förbannat knepigt med amningen!!! Just nu är det på tok för lite balans i livet... 

Max har fått en kompis till!!

2008-09-27 @ 17:35:12
Tänk va konstigt de kan va ibland. Exakt en månad efter vi fått våran Max fick Tessan och Nicke sin Emil som var 30 gram lättare än Max men annars lika stor och lång. Men han hade mycket mera hår, men jag har ännu hopp om att Max en dag ska få en fiiin kallufs med tanke på att hans mamma fick vänta mååånga år på att ens få ett fjun men sen tog igen det med råge. :-)

I övrigt så har Max varit på sin första marknad, de blev Klinte marknad med mig och Johan och sin mormor och moster Hanna. De va otroligt mycket  folk och krimskrams.



För övrigt Max favorit hobby.... BADA!!

Väntar och väntar och väntar....

2008-09-26 @ 16:44:03
Igår morse gick Tessans vatten... Men inga värkar kom, inte förän vid ett inatt när hon senast skickade sms och sen har jag inte hört ett ljud från henne. Jag drömde inatt att hon fick en stor tjej och undrar nu om jag hade rätt. Håller både tummar och tår för att allt gått/går bra för dom.

I´m back!!

2008-09-25 @ 21:45:38
Nu är jag tillbaka, mohaha! Och om du läser detta.... Känn dig stolt du tillhör min trogna skara som fått tillgång till mitt liv.