-

Trevlig liten tripp

2008-10-20 @ 11:26:13
Kom hem igår efter en spontan tripp i högsta laget till sthlm och Uppsala. I onsdags morse bestämde vi att vi skulle ta båten över på eftermiddan för att komma iväg en stund. Vi skulle åka hem igen på fredagen men de sket sig kan man säga, de vart ju så trevligt over there. Så vi kom hem igår istället efter att ha shoppat MASSOR och träffat MASSOR med släkt och goa vänner. Max fick presenter från höger och vänster och så många kramar.
Jag har lite svårt att hålla tråden här... Max vill att jag ska leka med honom och de vill jag med men insåg att det behövdes uppdateras lite här...
Ikväll ska jag få träna igen. Längtar!!

Familjebad.

2008-10-05 @ 23:02:52
Ikväll har vi lyckats knöla ner oss alla tre i vårat badkar och va mysigt vi hade. Max bara älskar att bada och med tanke på att vi gör de me så blir det great!

Innan idag har jag, Johan, Max, Hanna och Wille vart och grattat faffa. De va trevligt trots monsunregn... Och med tanke på Hannas goa bullar så kunde de ha vart vilket väder som helst men trevligt blev de.

Sen va vi hemma på inspektion hos Sara och Henke fin fina hus. Även de va trevligt. Blev inte så lite avis men va fan... En dag ska jag oxå ha en grymt stor egen tvättstuga. :-)

En vaken och mycket glad son.

2008-10-03 @ 23:27:36
Nu tyckte Max att de är perfekt att vakna efter att ha sovit framför tv:n nu i fyra timmar.... Så nu har vi party här i sängen alla tre, helt klart ett av mina bästa ögonblick någonsin. Han är bara det underbaraste som hänt oss. Va bara tvungen att berätta det. :-)

Jag bara älskar våran vagn!

2008-10-02 @ 22:23:22
Har hittat en hobby som är sååå mysig. Ut och gå med Max i vagnen. Skulle ha haft den i tisdags när vi skulle träffa "tjockisarna" på Myllan (öppna förskolan) men då va det punka på fanskapet och gissa vem som blev besviken och fick gå med babybjörn selen.... Så nu tar jag varje stund till att gå med vagnen. :)

För övrigt kolla vi på SOS GUTE och min roliga piratkompis Ojet va med en hel del. Kändes lite konstigt att sitta och säga att olyckorna inte alls kommit i den ordning i verkligheten som dom gjorde där..