-

Nu är vi redo! (nästan iaf)

2008-11-27 @ 23:50:33
Jag sa precis till Johan att vi nu är redo inför dopet... Då tittar han på Max och berättar att mamma ljuger... Jaha, tack för den liksom.... Här försöker man va optimistisk och vad får man tillbaka!! ;-) Vi har iaf shoppat kläder nu så vi vet vad vi ska ha på oss.. Tror jag.. De e bara jag som känner mig ungefär såhär....

 

:-( Max har iaf tre olika uppsättningar med kläder som han ska ha. Är MYCKET nöjd med alla tre. Johan tycker det är onödigt, men HALLÅ hur ofta döper man sig liksom!!!
För övrigt har Max fått träffa sin gammelmormor Maggan och Robban. De var självklart mycket trevligt.
Imorgon ska jag göra en annan rolig sak men det avslöjar jag först efter, hihi!!!! Så jag kan bara gissa hur nyfikna ni är nu och jag säger bara... Behåll den nyfikenheten!!
Jo just det, de e faktiskt lite synd om Max, kände förut på honom och tyckte han var varm, så vi tog tempen... Hela 38 grader!! Så jag fick trycka upp en såndär alvedon i rumpen. De va ju en ny erfarenhet kan jag lova, för varje gå jag lyckats få in den där hala saken så tryckte han ut den igen, men skam den som ger sig och jag lyckades tillslut! Och är nu en erfarenhet rikare.

Kommentarer
Postat av: Nina

Oj då har lilla badgrodan feber. Hoppas suppen hjälper.

Dopet kommer gå så bra så, det känner jag på mig. Lycka till!

2008-11-28 @ 10:35:45
Postat av: julia

du.... jag vill inte va den första som är ärlig mot dig. men du ser inte ut så där :) du är väldigt vacker. Du har precis fött ett barn och det är förklaringen till varför du kanske inte kommer i alla slimmade plagg i garderoben...men hey, va gör det?? du har en super fin son som du kan klä snyggt istället hihihi ;) du är vacker som du är!!

2008-11-28 @ 23:47:49
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback