-

FÖRBANNADE BLOGG!!

2008-11-30 @ 22:06:58
Jag skrev så fint om våran otroligt långa helg och så försvann allt bara!! Aaahhhh!!! Får se om jag får ork nån annan gång att skriva om den.... suck....

JAG HADE FEEEEEL!

2008-11-28 @ 12:35:14
Shit, vi är INTE i tid kan jag lova!!!! HELVETE!

Nu är vi redo! (nästan iaf)

2008-11-27 @ 23:50:33
Jag sa precis till Johan att vi nu är redo inför dopet... Då tittar han på Max och berättar att mamma ljuger... Jaha, tack för den liksom.... Här försöker man va optimistisk och vad får man tillbaka!! ;-) Vi har iaf shoppat kläder nu så vi vet vad vi ska ha på oss.. Tror jag.. De e bara jag som känner mig ungefär såhär....

 

:-( Max har iaf tre olika uppsättningar med kläder som han ska ha. Är MYCKET nöjd med alla tre. Johan tycker det är onödigt, men HALLÅ hur ofta döper man sig liksom!!!
För övrigt har Max fått träffa sin gammelmormor Maggan och Robban. De var självklart mycket trevligt.
Imorgon ska jag göra en annan rolig sak men det avslöjar jag först efter, hihi!!!! Så jag kan bara gissa hur nyfikna ni är nu och jag säger bara... Behåll den nyfikenheten!!
Jo just det, de e faktiskt lite synd om Max, kände förut på honom och tyckte han var varm, så vi tog tempen... Hela 38 grader!! Så jag fick trycka upp en såndär alvedon i rumpen. De va ju en ny erfarenhet kan jag lova, för varje gå jag lyckats få in den där hala saken så tryckte han ut den igen, men skam den som ger sig och jag lyckades tillslut! Och är nu en erfarenhet rikare.

Mitt underbara liv som Clara.

2008-11-27 @ 00:19:12
Idag skulle vi åka till Hemsebadet för att plaska med alla söta och underbara bebisar med sina söta och underbara mammor. (Och jo Nina.... Självklart Robban med!) För övrigt så va Johan med och de var tur vill jag lova! Han körde i slasket i dryga 40 km/h!!!! Fyyy faaaan va segt och kramp i armen hade jag tillslut eftersom jag höll i mig i allt som gick att hålla i sig i med tanke på att jag minst tre gånger varje minut trodde att vi skulle antingen krocka eller åka i diket. Saken blev ju inte bättre av att vi skulle åka en "mysig" väg, vilket innebar NO snöröjning alls!! Jaja, tillslut var vi framme och drog en räkmacka på fiket. Därefter tog vi oss till badet och vi hoppade i plurret. De va vad man kallar ett Halleluja moment i livet, alla bebisar var glada (glad bebis= glad mamma och pappa) och vi bara mysade omkring. Max tog som vanligt det där med simning på största allvar och sprattlade värst som vanligt. Lite kul med tanke på hur lugn han är annars.
Ikväll har Julia och Hanna vart på besök så vi passade på att se Sex and the city filmen. Helt ok, lite svårt bara att hänga med när Max vill att man ska busa med han.

Här är nästan alla söta badisar, Nina och jag tar kort så de e därför vi inte syns.
För övrigt är det Johan som leker Lejonkungen med Max....


Jag, Max, Catti och Vincent snackar viktiga saker..


Jag älskar dig min lilla groda!


Tveksamt....?

2008-11-25 @ 23:25:20
Hahaha! Måste bara få dela med mig om ett skratt i vardagen. Jag, Johan och Max skulle ut och gå. Vi klär på oss och jag är sist som vanligt, då hör jag Johan säga när han öppnar dörren "Tveksamt.........." Hmm, vad är det nu som är tveksamt här?? Kommer ner och ser hur Johan stirrar ner i marken och drar dörren fram och tillbaka. :-S Då fattar jag vad han menar.... Grannen har skottat sin (samma som våran) uppfart eller vad det heter till dörren och då knuffat över all snö till VÅRAN sida!! Exakt hur hygglo är det på en skala???? De e vad vi kallar för en ytterst tveksam handling. Man undrar lite vad dom tänkte när dom gjorde det....

Livet med en mumsmums hjärna........

2008-11-24 @ 13:30:55

Livet som ammande är helt otroligt! Hade ALDRIG räknat med att få en mumsmumshjärna! För er som inte vet vad det innebär är det tex att mitt i ett samtal glömmer man bort vad man pratar om och det händer ca 10 gånger på en halvtimme. Sen har man ingen som helst aning om var man har gjort av nycklar, plånbok, mobil, kläder, tiden till möten man ska på, ja praktiskt taget allt. Tur att man har babybjörn så att man inte tappar bort Max! Vilket är min skräck numera....
För övrigt så snöar det fortfarande... De hade vart helt ok om den förbannade snön skulle vilja ligga kvar till helgen men eftersom dom säger att det ska bli 7 grader på torsdage så kan man ju hälsa hem... Tycker det skulle göra sig sååå fint till dopet! Jaja, man kan inte få allt här i världen.

Igår gick vi hem till mam och pap i århundradets värsta snöstorm... Dit gick det bra men hem var värre, jag gick lite vilse när jag skulle visa Johan en ny och rolig väg....Så det tog en och en halv timme innan vi väl va hemma igen. :-) Lite kalla, lite trötta och lite bortsnöade.


Snön ligger vit på taken endast Max är vaken...

2008-11-22 @ 23:06:12
Okej, idag har det snöat så det heter duga! Eller de ligger nog tryga tre cm med snö på marken. Så vi passade på att gå en promenad in till stan för att halka omkring som alla andra glada föräldrar som shoppade upp barnbidraget. Men det enda vi fick med hem var en foccatia och den va inte dum den.
Därefter gick jag hem till Max farmor och farfar, eftersom Johan promt skulle byta till vinterdäcken just då... I mörkret... suck... Där vart vi kvar till nu! Vart ju såklart en prommis hem nu eftersom Johan i allt virrvarr förut glömde bilstolen hemma.. Men jag säger som Astrid (min kära bebismammakompis) "De ä träning Clara, de e träning" Hahaha!
Nu ligger Max här i sängen hos oss och bara är den underbaraste lilla unge man kan tänka sig och så fasligt vaken är han också! Så vi får se när vi säger god natt ikväll.... Men god natt till alla er andra iaf!

tränat, badat och ska baka snart.

2008-11-21 @ 12:19:36
Har redan hunnit med massor med saker idag. Först en god och mysig frulla med Johan sen bar det av till TC för att köra low imp, kul men förbannat jobbigt. Känner mig alltid lika snygg i träningskläderna, lite som en elefant i trikåer.
Max va som vanligt i gymmet med Johan och pumpade.
Väl hemma igen tog jag och Max ett trevligt bad ihop, Max trodde att det var uttagningen till OS i 100 meter fjäril och gav gärnet hela tiden, jag hade fullt sjå med att hålla honom över ytan.
Nu har Johan lagat stuvade mackisar och falukorv, ska bli sååå smarrigt såå! Sen kommer Hanna och Niklas för att baka lussebullar till dopet. De blir säkert bra de me.

Jag tror mig veta en sak...

2008-11-20 @ 23:04:21

att jag har LITE svårt att acceptera saker i min omgivning.... Som att jag inte har typ 2 mille till övers eller att jag inte va sådär superhet som jag räknat med i kjolen som jag skulle ha på dopet... Eller att tvättkorgen redan är full IGEN! Tvättade för fasen förra veckan en hel jäkla dag!

Tror jag ska gå och knyta mig nu, min lille prins sover på min stora prins bröst, dom e sååå söta ihop!


Bonde söker fru??

2008-11-19 @ 22:17:32
Vi var hemma hos mamma och pappa på middag. Bjöd in oss med armbågen som jag brukar, brukar va så trevligt så. Sen försvann alla åt olika håll och kvar satt mamma och jag framför Bonde söker fru. Vilket min kära syster Hanna hatar, då hon tycker att dom ska byta namn till Bond söker kärlek och av den anledningen vägrar titta på programmet... SÅ HANNA! Kan iof tycka att hon har rätt då de inte bara handlar om att hitta en fru utan en livspartner. Under tiden låg Max där i soffan och bara lekte så fint med sina leksaker. Tillslut jublade han i kör med oss när Wilhelm fick stanna. Och sen då.... Exakt hur synd var det inte om killen som Hanna skickade hem??

Nu får det va nog med bonde söker fru bekymmer, så nu är det dags för familjemys.

Världens alla rosor och annat som gör livet lite bättre till Fia!

2008-11-19 @ 10:03:31
Måste bara få skryta om min UNDERBARA moster Fia! Vet ingen som har en så omtänksam, osjälvisk, rolig och positiv moster som jag. Och som dessutom ställer upp i alla väder oavsett vart vinden blåser! Säger bara keep going Fia!! Vi behöver dig!

Oj va man kan ta saker förgivet. :-)

2008-11-17 @ 21:11:34
Sen över en månad nu har jag tränat lite på TC och de funkar förvånads värt bra, förutom att jag skrattar ihjäl mig när vi gör armhävningar eftersom magen ser så himla kul ut då.
Idag var det dags för pilates, vilket inte är min grej men man får anstränga sig med sånt för att kunna träna allt kul sen. När jag är på passen brukar Max va i gymmet med Johan och Niklas, lite grabbigt sådär. :-) Och när jag tränat klart brukar min lilla prins bli kanonglad för att se mig men inte mer.... Så blev det inte idag..... Där låg jag som en sjöko på rygg och våndades över hur dum jag var som gick upp såååå sjukt mycket under graviditeten, men rätt som de är hör jag genom våran musik, genom spinningens musik och allt annat dunka dunk MIN lilla Max helt knäckt! Har aldrig hört honom skrika så hjärtskärande innan, så de va bara att springa slalom mellan alla kroppar och ut i gången för att slänga fram matkanonerna, då vart han lycklig och åt så de hette duga. Så nu sitter vi hemma och tryckt i oss ett helt berg med mandariner och tänker nog äta ett berg till.

Jo just de, fick höra av en kompis att dom skulle ha barn. STORT GRATTIS till dom! Tänker tillbaka hur underbart skönt de va när illamåendet försvann och man vågade berätta för vänner och släkt om Billy. Förstod att det var stort, men aldrig  att det skulle bli en helt perfekt liten pojk som får en att bli varm av välbehag varje gång man tittar på honom. Känns konstigt men underbart att ha en egen familj.
 

Tänk vad livet kan ändras på bara några minuter...

2008-11-17 @ 10:27:21
Sitter här med en alldeles perfekt liten pojk brevid mig. Tänk vad livet kan ändras från att bara ha behövt ta ansvar över mina egna handlingar så ska man nu vakta denna varelse... De e ju inte klokt!
Nästa helg ska vi ha dop för honom, fattar bara inte hur jag ska hinna göra allt som behöver göras tills dess.. Jo just de... FINNS DET NÅN SOM HAR RESEPT PÅ GLÖGGTÅRTA??
Nu ska jag passa på att göra mig iordning för att ta mig och Max på en utflykt till Catti och hennes Vincent, ska bli himla trevligt.


Min lilla älskling!