-

Underbara helg!

2008-06-01 @ 21:12:21
Oj va mycket man fick gjort på dessa två dagar.
Jag får ta allt i tur och ordning...
Igår på dagen: Va hemma hos Lena och Janne och gjorde klart mina solstolar, så nu står dom på plats och är helt klart det snyggaste jag någonsin har gjort.
När de va gjort satt jag i solen och va trevlig me Lena som ska öppna en tomataffär (har jag bestämt). För gud så den familjen kommer att få äta tomater i sommar, jisses!
Vid fyra åkte vi hem för att fixa iordning oss innan vi skulle hem och fira min älskade farbror Bill som fyllde år. Han bjöd på värsta goda fisksoppan och en mysig kväll. .
image87Och så fick vi reda på att jag ska få ännu ett kusinbarn, så himla kul! Men dom har bf 1 januari, vilket blir något att hålla på, men om den kommer tidigare kommer det finnas tre kusinbarn som är födda samma år, vilket är grymt coolt tycker jag.

Annat folk som va där:

Anne, Jens och Gunilla kollar in Jens studentmössa.

Bengt-Arne, mamma och pappa.

Johan nyklippt

jag
image92
och min stora lilla kusin Jens som laddade inför balen och studenten. ALLA frågade samma sak om balen så de blev faktiskt rätt kul tillslut.

Efter kalaset åkte vi och hyrde en film som va rätt ok. Billy va helt tokig och sparkade så man såg sparkarna på utsidan. De är cooolt.

Idag har vi hunnit sola, förstöra ena solstolen (de går lätt att laga den, ska bara göras), umgåtts med Tessan en stund, vart nere och kollat på studentbalen, fikat med Johans homies och nu slutligen ätit middag på balkongen och har nu hamnat här.

Jag som alltid gillat balen och kortegen måste nu ge dom som ordnat allt en hel hög med skit.. VARFÖR lägga en 20 minuter lång paus mitt i kortegen??? Dom sa att de va för att folk skulle kunna ta sig ner till båten, men hallå! Det finns ju fler än en väg dit... Så de va värdelöst. Men däremot va Jens hur fin som helst, de va Linnea me såklart!!

image93


Kommentarer
Postat av: julia

hahahahah va lika pappa å ba e på de där kortet!!

2008-06-02 @ 10:22:36
URL: http://chulii.blogg.se
Postat av: Anonym

vart e lilla jag då? :S
så tidigt försvann jag inte från partajet att inte jag fick va me på bild :(

2008-06-02 @ 15:13:41
Postat av: clara

Så går de om man pyser iväg för tidigt, då får man inte va me på cklaris blogg. :-)

2008-06-02 @ 15:37:50
URL: http://cklaris.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback